Колагенова мезотерапия GUNA София

Референтен номер
RF623810
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
18.11.2019
Описание
За услугата
Колагеновата мезотерапия има следните въздействия:

Поддържа и възстановява колагеновите влакна на кожата
Стимулира образуването на нов собствен колаген
Действа като бариера срещу свободните радикали, увреждащи кожата


В естетичната дерматология се използват 2 вида флакони за мезотерапия: GUNA MD – TISSUE и GUNA MD-MATRIX. Те съдържат високо пречистен колаген и допълнителни природни субстанции, позволяващи по-ефективното и специфично влагане на колагена.GUNA MD – TISSUE

Хидратира, освежава и тонизира кожата
Придава плътност на третираната зона
Предотвратява появата на бръчки и забавя стареенето


GUNA MD-MATRIX

Разгражда мастните натрупвания (особено ефективно в областта на „двойната брадичка“)
Има противооточен ефект, което го прави незаменим за третиране на „торбичките“ под очите
Намалява целулита и изглажда „портокаловата“ кожа в проблемните зона на тялото


Какво повлиява колагеновата мезотерапия?

Колагенът е най-широко разпространеният структурен протеин в човешкото тяло. Една четвърт от цялата протеинова маса в човешкия организъм е съставена от колаген, т.е. той изгражда основното скеле на съединителната тъкан.

Колагеновите влакна формират колагеновата решетка на кожата – своеобразна опорна биомрежа, която придава нейния контур, стегнатост и тонус.

С напредването на възрастта и в резултат на вредните влияния на ултравиолетовите лъчи, дехидратацията, замърсяването на околната среда и натрупването на свободни радикали, колагеновите фибри се износват и редуцират. Настъпва естествен процес на изчерпване и фрагментиране на колагена, което води до забавено функциониране и на транспортната система на клетката (Pischinger, 1983). Неправилното елиминиране на отпадъчните продукти е причина за натрупване на токсини, най-вече в микросъдовете на лимфната система. Това се отразява върху насищането на тъканите с кислород, усвояването на хранителните вещества и хидратирането на тъканите. Отслабването, разкъсването и интоксикацията на колагеновата биомрежа са основните причини за отпускане, поява на бръчки и стареене на кожата. Това е и основната цел за въздействие на колагеновата мезотерапия.
Как се извършва процедурата?

Колагеновата мезотерапия се извършва по 2 начина:

Инжекционно – чрез фина игла
Чрез апарат, базиран на магнитофорезата и наречен Гунафореза.
При този апарат има наслагване на две полета – електромагнитно и биофотонно. Електромагнитното поле е безвредно и широко използвано във физиотерапията от години. Биофотонните излъчвания за първи път са демонстрирани и доказани от Нобеловия лауреат за физика от 1984 г., италианския професор Карло Рубия. Полученото при наслагването поле дава възможност за голяма дълбочина на проникване на специалния колаген. Така че, дали ще е приложен инжекционно или посредством Гунафореза, GUNA колагенът ще постигне максимален ефект върху колагеновата структура. Ето защо GUNA инжекционен колаген и лечението посредством апарата Гунафореза, са иновативно средство както за възстановяване на колагена,
Сертификати, рефернции, дипломи или др.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област София - град
Град
София
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 301 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова