Лазерно премахване на татуировки Русе

Референтен номер
RF459102
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
24.11.2019
Описание
За услугата
ПРЕМАХВАНЕ НА ТАТУИРОВКИ И ПЕРМАНЕНТЕН ГРИМ
Лазерно премахване на татуировки и перманентен грим

Много от хората, които имат татуировки и перманентен грим, искат да ги отстранят. Дали защото рисунките са поставени в тийнейджърска възраст и вече не са харесвани, защото са некачествени или пък просто, за да се подменят с други. Проучванията в последните години показват, че мотив за заличаването на татуировките са важни събития в живота, нова работа, проблеми с облеклото и др.

Паралелно с поставянето на татусите се развиват и техники за тяхното отстраняване. Процесът е труден и продължителен, като в миналото са се използвали и доста екстравагантни начини – инжектиране на екстракти от вино, лайм, чесън и даже екскременти от гълъб. Днес най-ефективният и безопасен начин за отстраняване на татуировките са лазерните системи Q-switch.
Какъв е механизмът на лазерното премахване на татуировки?

Татуировките се състоят от пигмент, изкуствено въведен в кожата. Всички пигменти имат специфичен светлинен спектър на поглъщане. Затова лазерът трябва да предаде точната светлина на поглъщане от пигмента. Различните оцветители изискват различни цветове на лазерния лъч. Примерно, червената светлина поглъща по-силно зеления пигмент. Жълтото, зеленото и флуоресцентното мастило са по-голямо предизвикателство за отстраняване в сравнение с черно и синьо мастило. Пресните татуси се премахват по-трудно, тъй като съдържат висока концентрация на титаниев диоксид, който е високо отразяващ. Лазерното третиране разбива на малки частици пигмента. Тези малки частици се изхвърлят от организма, благодарение на фагоцитиране от макрофагите.
Сертификати, рефернции, дипломи или др.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област Русе
Град
Русе
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 841 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова