ЛИФТИНГ русе

Референтен номер
RF119973
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
24.11.2019
Описание
За услугата
ЛИФТИНГ
Много пациенти желаят да се разделят с отпуснатата и висяща кожа. Терапиите, които предлагаме за стягане на кожата на лицето и брадичката са безболезнени, без необходимост от хирургична интервенция.

Радиочестотният лифтинг е напълно безопасна терапия. Незабавно след всяка процедура можете да възстановите всяка рутинна активност. В по-голямата част от случаите са необходими минимум 10 процедури, между които има интервал от 7 до 10 дни. Постигнатия ефект трябва да се поддържа с процедури през по-голям интервал, индивидуален за всеки пациент. По време на процедурата се усеща постепенно усилващо се затопляне, което може да достигне до моментно припарване.Тези усещания са напълно поносими и бързо преминават. Периодично се измерва достигнатата температура в обработвананта зона. Процедурата се съчетава с дренажен масаж. Възможно е да забележите леко зачервяване, което трябва да изчезне до 24 часа.
Accent XL използва два метода за нагряване на биологичната тъкан на тялото: BiPolar™ RF и UniPolar™ RF:

BiPolar™ RF индуцира повърхностно нагряване на тъканта, чрез съпротивлението което тя оказва на радиочестотното поле, излъчено от апарата. Биполярната радиочестотна енергия прониква до 2-4mm в тъканта за да постигне стягане и заглаждане на кожата на места като челото и шията, където дермалния слой е тънък.

UniPolar™ RF предизвиква ротация и триене на водните молекули в дълбочина на биологичната тъкан, за да предизвика нагряване. Униполярната радиочестотна енергия нагрява кожната и подкожната тъкан без да уврежда повърхността на кожата.

Терапията третира отпускането на кожата чрез стимулиране производството на колаген, което води до стягане на кожата и ускорение на локалното кръвообръщение.
Сертификати, рефернции, дипломи или др.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област Русе
Град
Русе
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 293 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова