LPG - липомасаж Бургас

Референтен номер
RF214484
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
19.11.2019
Описание
За услугата
LPG - липомасаж
LPG-апаратът LIPO M6 е високотехнологичен уред, създаден за оформяне на естетично и стройно тяло. Медицинските изследвания показват, че липомасажът активира мастните клетки и предизвиква липолиза (разграждане на мазнините). Този вид масаж стимулира и стягането на тъканите, разбива мастните натрупвания, изглажда неравностите на кожата и активира кръвната и лимфна циркулация.

Тайната на стройното тяло е в ефекта на LPG-технологията върху ядрото на мастната клетка.

Липомасажът, извършен с апарата LIPO M6, води до:

Отслабване: Липолиза на мастните клетки, причиняваща разбиване и освобождаване на мастни киселини, елиминиране на токсините, подобряване на метаболизма на тъканите.
Стягане: Стимулират се фиброобластите и се усилва поддържащата мрежа от колагенови и еластинови нишки, което тонизира, изглажда и стяга кожата.
Оформяне: Разпадане на мастните депа, изглаждане неравностите на кожата.

Принцип на действие на LIPO M6

Работната глава на LPG - апарата е снабдена с две движещи се ролки и устройство, създаващо регулиран вакуум между тях. По този начин кожата едновременно се повдига чрез вакуум (подобно на вендуза) и се подлага на енергичен масаж посредством ролките. В резултат на това се активира кръвната и лимфната циркулация на цялото тяло, подобрява се метаболизмът на тъканите, елиминирането на токсините, кожата става видимо по-гладка и стегната. Интензивността на масажа се регулира чрез степени, така че той е безболезнен, изключително приятен и релаксиращ, адаптиран към индивидуалната чувственост на всеки отделен пациент.


Други показания

LPG- процедурите се препоръчват за възстановяване на тялото след бременност и раждане, както и за нарушения във венозния и лимфен дренаж.

Болката в подбедриците, чувството за оточни и уморени крака, особено в края на работния ден, са типични симптоми на венозна недостатъчност, които се повлияват отлично дори и от единични процедури.Чувствително намалява отокът в глезените. Има доказан ефект и при дископатийни състояния.

Честота и брой на процедурите

Оптимални резултати с апарата LIPO M6 се постигат с пакет процедури, в зависимост от степента на целулита. При по-лека форма и локализирани мастни натрупвания се препоръчва пакет от 11 процедури, а при по-тежък целулит -пакети от 16 или 20 процедури.
Честотата на терапевтичните сеанси е 2-3 пъти седмично. Продължителността на една процедура е 40 минути върху цялото тяло, като усещането е много приятно и релаксиращо, без никаква болка. Първите резултати се наблюдават след 6-7-та процедура, когато започва видимо изглаждане на кожата и намаляване на обиколките на бедрата и ханша. Липомасажът се комбинира успешно с мезотерапия на тяло.
Сертификати, рефернции, дипломи или др.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област Бургас
Град
Бургас
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 257 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова