Мезотерапия на тяло София

Референтен номер
RF191693
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
18.11.2019
Описание
За услугата
Мезотерапията е метод, при който се инжектират активни субстанции под формата на разтвори в дермата (средния слой на кожата) с различна терапевтична цел. Най-често този метод се използва за лечение на целулит, разграждане на локализирани мастни натрупвания, за третиране на старееща кожа на лицето, шията и ръцете.


Какъв е принципът на действие на мезотерапията при целулит?

Въведените в кожата разтвори повлияват всички фактори, водещи до появата на целулут, а именно : подобряват разтворимостта и резорбцията на мазнините, ускоряват кръвната цикрулация и обмяната на веществата в клетките. Инжектират се безвредни натурални екстракти, фармакологични субстанции, витамини, ензими и др., които се подбират в зависимост от вида на целулита и индивидуалните нужди на кожата, за да се постигне максимален ефект.


Болезнена ли е процедурата?

При инжектиране обикновено се усеща леко парене, което може да се задържи до 5-10 минути след процедурата. При необходимост се нанася локален анестетик под форма на крем преди сеанса, което обезболява почти напълно третираната зона.


Има ли мезотерапията странични ефекти?

След процедурата по кожата е възможно да останат точковидни кръвоизливи на местата на убожданията, които се резорбират до 5-6 дни. Някои от пациентите съобщават и за повишена чувствителност, а понякога и лека болезненост в областта на третиране за 24-48 часа.


Колко процедури са необходими, каква е честотата им и колко време се задържа резултата?

Необходими са 4 процедури, за да се постигне отчетлив резултат, като се препоръчва те да се извършват с интервал от 2 седмици. Ефектът е продължителен, особено ако се съчетава с масажи, подходящ диетичен режим и физическа активност.


Може ли мезотерапията да се съчетава с други методи за третиране на целулит?

Като най-ефективната механична техника за третиране на целулит, LPG процедурите отлично се комбинират с мезотерапията. Двата метода се допълват взаимно, ефектът им кумулира и се постигат многократно по-добри резултати за по-кратък период от време. Естествено и логично е съчетаването на LPG-технологията и мезотерапията, защото чрез инжектирания коктейл от продукти се постига разграждане на мастните депа, а чрез интензивните LPG-масажи - тяхното елиминиране от кръвообращението. Като допълнение на това - LPG процедурите тонизират и стягат кожата, което води до видимо изглаждане на целулита и скулптуриране на тялото без хирургична намеса.
Сертификати, рефернции, дипломи или др.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област София - град
Град
София
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 215 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова