Плазмотерапия София

Референтен номер
RF825567
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
18.11.2019
Описание
За услугата
Плазмотерапията (А-PRP – Platelet rich plasma или т.н. „вампирски“ лифтинг) е иновативна и изключително ефективна процедура за подмладяване на кожата, както и за лечение на косопад.

В “Скин Консулт” се работи с оригинален продукт, създаден в швейцарската лаборатория Regenlab. При този метод се взема венозна кръв от пациента (3-4 милилитра), центрофугира се, отделя се плазмата, която впоследствие се инжектира в повърхностните слоеве на кожата на лицето, шията, деколтето или ръцете (може да се инжектира и в скалпа за лечение на различни видове косопад). Съдържащите се в плазмата протеини многократно увеличават способността на кожата да се възстановява, уплътнява, хидратира и лифтира. Процедурата е чудесна за отпусната и фино набръчкана кожа, без блясък, с неравномерен тен и тъмни кръгове около очите. Ефектът е бърз, очертава се изцяло до 2-3 седмици след процедурата, няма опасност от усложнения и странични ефекти.

От няколко месеца разполагаме и с продукт, комбиниращ незаменимите свойства на собствената плазма с хиалуронова киселина - Cellular Matrix. От една страна плазмата подмладява и освежава кожата, а от друга – хиалуроновата киселина хидратира и добавя обем в кожата. Това е уникална формула за ревитализиране, хидратиране на кожата, ускоряване на колагеновата синтеза, повишаване на кожната еластичност и тонус.

Резултатите се наблюдават още през първите няколко дни, но за максимален ефект е необходимо да се направят 3 процедури. Интервалът между тях се определя индивидуално, зависи от вида на плазмотерапията (с или без хиалуронова киселина), особеностите на третираната зона, очаквания ефект и т.н.
Как действа процедурата?

Основава се на естествената способност на тромбоцитите да регенерират тъканите и да индуцират появата на нови клетки чрез стимулиране на тяхното делене и размножаване. В този смисъл собствената ни плазма, богата на тромбоцити:

ускорява деленето на клетките в космения фоликул
възстановява структурите около него
подобрява кръвоснабдяването на фоликула
Като краен резултат - косменият фоликул се възстановява, активира се и започва да произвежда по-здрав косъм. От проведените клинични проучвания и наблюдения е видно, че при почти 90% от пациентите е налице значително подобрение, изразяващо се в спиране на косопада, повишаване на броя на космите в третираната зона след 3-ия месец, заздравяване и удебеляване на косъма.
Как се извършва процедурата?

Техниката на процедурата е проста и безопасна, основава се на естествен „природен“ механизъм, поради което риска от отхвърляне, алергични реакции и усложнения е сведен до минимум. Продължителността на самата процедура е около 30 мин. Пациентите се съветват да не мокрят третираната зона до 4 часа след процедурата. Не се налагат други ограничения.

Колко процедури са необходими за лечение на косопад?

Препоръчва се по-голям брой сесии - 4-5 в рамките на 2-3 месеца. По-добри резултати се постигат при по-леки случаи на косопад, с давност по-малка от 2 години. Процедурите могат да се комби
Сертификати, рефернции, дипломи или др.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област София - град
Град
София
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 222 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова