Премахване на кокоши трън и кондиломи Пловдив

Референтен номер
RF981147
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
25.11.2019
Описание
За услугата
Всеки човек има образувания, които са се появили в различен период – от детството до зрялата възраст и често ги смята за неделима част от своето тяло, придаваща му индивидуалност и дори понякога чар. В повечето случаи на тях не им се обръща никакво внимание, а когато станат въпрос на коментар, обикновено се казва “казаха ми да не ги пипам”.

Най-често липсата или неправилната информация е причината да не се потърси компетентна помощ. Когато въпросното образувание се разрасне, разпространи или разрани се обръщаме за съвет към лекар. Много е важно в този случай да открием опитен дерматолог, който може да определи какво е образуванието и евентуално да ни насочи към подходящия метод на неговото отстраняване.

Какви видове образувания съществуват?
Меланоцитни невуси (или по известни като бенки) са плоски или надигнати над кожата полусферични образувания, които могат да се срещнат във всички части на тялото. Повечето бенки са кафеникави, но могат да бъдат и с цвета на кожата, черни или сини.
Папиломите (меки фиброми) най-често представляват единични или множествени, дребни или едри, с мека консистенция израстъци на кожата на тънко, а понякога и на дебело краче. Най-често те са с цвета на кожата. Обикновено такива образувания се локализират в областта на шията, подмишниците, под гръдта, или в слабинната област.
Всеки от нас си задава въпроси най-често свързани с това дали са опасни този вид образувания и биха ли могли да се отстранят. За наша радост повечето от тях са доброкачествени и обикновено не се нуждаят от лечение. И все пак отсраняването им се налага от естетична гледна точка или на места, при които има механично дразнене.

Какви методи за отстраняване на образувания съществуват?
В днешно време методите за отстраняването са много и варират от премахване с течен азот и електрокоагулация до хирургично отстраняване. Тези методи имат редица несъвършенства, които са свързани с болка, многократни третирания, дискомфорткакто и нарушаване целостта на околната кожа и оставянето на белези, а за всеки един от нас най-важно е да щадим своята кожа колкото може повече и в същото време качествено и без последици да се отървем от досадните образувания. С напредването на новите технологии най-съвременния метод, който може да ни помогне е лазерното отстраняване на кожни образувания с CO2 лазер.

Кои са основните предимства на премахване на образувания с CO2 лазер?
Процедурата се извършва, след поставяне на местна упойка, което я прави абсолютно безболезнена;
Периодът на възстановяване на кожата след лазерното отстраняване на кожните образувания е кратък и максимално комфортен;
След процедурата не е необходимо да носите превръзки;
Може да продължавате да използвате козметични средства;
Обработената зона заздравява без белези;
Няма нарушаване на пигментацията на вашата кожа;
Комфортно и безболезнено отстраняване;
Какви видове образувания могат да се премахват с CO2 лазер?
Лазерното отстраняване на кожните образувания е за момента най-добрата алтернатива за прем
Сертификати, рефернции, дипломи или др.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област Пловдив
Град
Пловдив
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 457 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова