Микродермабразио-София

Референтен номер
RF354005
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на клиент
Публикувана на
25.11.2018
Описание
За услугата
ДИЛЕМАТА: Дермабразио ИЛИ химически пилинг ИЛИ нещо много по – бързо, евтино и безболезнено ИЛИ как да се сдобием с нова кожа?
Дермабразиото е сред най-драстичните, болезнени и скъпи козметични процедури. Прави се от специалисти под пълна упойка. Има за цел да омекоти фините бръчки, да премахне белезите от акне и да се справи с луничките чрез отстраняване на повърхностния слой на кожата. Обикновено веднага след такава намеса пациентките се сдобиват с неприятен оток. Това неудобство отзвучава за 9-10 дни, твърдят пластичните хирурзи.
За онези, които не са запознати с метода, трябва да обясним, че повърхностният слой се отстранява с помощта на телена четка. Първите 24-72 часа човек се чувства, меко казано, дискомфортно. Над обработеното поле се образува коричка, която пада сама след около седмица. Новата кожа е беззащитно розова и много нежна. Подложилите се на подобна операция могат да се върнат на работа след 14-15 дни, ако се чувстват готови за това. Естествено, като всяка хирургическа намеса и тази крие известни рискове. Затова преди подобно „дране" би било добре да се обсъдят подробностите със специалист.
Съществува и т.нар. химичен пилинг. Той се прави в козметичен салон, но задължително от специалист дерматолог. В него се използват различни разтвори с ниско съдържание на киселини - не повече от 30%. След процедурата кожата е изгорена и през следващите две седмици се бели като пресен картоф. Между дермабразиото, което се прави в болнични условия, и химическия пилинг има голяма разлика. Със сигурност последното не прилича толкова на садо-мазо занимание. А и цената е далеч по-приемлива.
Има още един метод за отстраняването на дефектите по кожата, който не звучи страшно. Диамантеното микродермабразио дава впечатляващи резултати на цени около 50-60 лв. Стойността на процедурата не е единственото й предимство. Не боли, кожата не се лющи и след излизане от салона лицето е спокойно. Тоест човек може да си направи финия пилинг през обедната почивка и никой да не разбере. В козметичната индустрия диамантите се използват от години. Те не се разтварят в киселина, имат свойството да отблъскват водата и да привличат мазнините.
Точно тези качества са залегнали в разработването на апаратурата, извършваща тази процедура – тя разполага с цял набор от диамантени накрайници, които нежно ексфолират мъртвите кожни клетки. Те се използват върху мазна кожа с множество пори, при тъмни кръгове под очите, хиперпигментация, белези от целулит и стрии, при загрубели лакти и колена, както и за отстраняване на фини, дълбоки и радиални бръчки. Продължителността на една процедура варира от 15 до 45 мин в зависимост от участъка и състоянието на кожата. Резултатите са видни още след първия път, но за тотално чиста кожа специалистите препоръчват минимум 6 посещения на козметичния салон.И дават гаранция, че ще сме точно толкова ослепителни след тях, колкото и холивудските звезди.
Условия за поръчка
http://www.ladiespoint.net/microderma.html


Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област София - град
Град
София
Адрес
София, ул Лъвски рид 10, бл. 6, партер
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 504 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова