Вампирски лифтинг / плазмотерапия/ София

Референтен номер
RF122509
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
17.11.2019
Описание
За услугата
Какво представлява Вампирския лифтинг /плазмотерапията/? Плазмотерапията е нов подход в естетиката за постигане на видимо и трайно подмладяване и оздравяване на кожата. Плазмотерапията включва уникалната възможност за клетъчно възстановяване на организма чрез използването на вашата собствена кръвна плазма. Кръвта ни съдържа много на брой твърди компоненти (червени и бели кръвни телца и тромбоцити). Именно последните са носители на стотици протеини или така наречените фактори на растежа, които са отговорни за подмладяването на кожата и за заздравяването на тъканите при наранявания. Използването на този метод в естетичната медицина за стимулиране процесите на обнояваване на кожата и забавяне процесите на стареене се нарича ПЛАЗМОЛИФТИНГ или ВАМПИРСКИ ЛИФТИНГ ПЛАЗМОЛИФТИНГЪТ се прилага успешно за регенериране, стягане, освежаване и превенция на кожата на лицето, шията, деколтето, ръцете, околоочния контур. Тази терапия е известна с ефективното си приложение за забавяне оредяването на косата.
Как протича процедурата? Процедурата Плазмолифтинг преминава през няколко етапа и обикновено отнема от 30 до 40 минути. 1. Вземане на кръв от вената на пациента във вакуумна епруветка Кръвта се взема със затворена система, всеки пациент има индивидуален комплект, така се изключва рискът от заразяване със заболявания 2. Центруфугиране на кръвта, за да се отдели от нея тромбоцитна автоплазма 3. Изтегляне на плазмата Плазмата не трябва да се обогатява с добавки и ДНК активатори 4. Инжектиране в проблемната област, където с нейна помощ се активират механизмите на тъканна (мека тъкан, костна и хрущялна тъкан) регенерация
Колко процедури са необходими за постигане на значителен и траен ефект? Както видяхте плазмолифтингът има различни области на приложение, като в някои случаи е достатъчна и една процедура, а в други се препоръчва курс от 3 терапии през 1 месец. Извършва се на всеки 6 месеца, според състоянието на кожата. Кога се вижда ефектът от процедурата? Резултатите настъпват постепенно и стават видими след около 14 дни след началото на терапията.
Сертификати, рефернции, дипломи или др.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област София - град
Град
София
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 263 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова