Зъболекар Варна

Референтен номер
RF109184
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
16.06.2017
Описание
За услугата
.Д-р Ботев - Стоматологична клиника в гр.Варна
Услуги:
имплантология, терапевтична стоматология, ортопедия, детска стоматология, естетична стоматология, хирургия, ендодонтия, рентген
В Дентална Клиника Д-р Ботев намираме амалгамата и химичния композит за неподходящи и не ги използваме. Вместо това използваме Фотополимер VALUX на 3M (един много по-добър материал), без доплащане за материала от страна на пациента.
Подарък:
Като подарък от нас, през месец декември можете да получите от нас и четвърта процедура – обтурация с Фотополимер VALUX на 3M, на цена равна на таксата по НЗОК.
Права на пациента при получаване на дентални услуги
Задължително здравноосигурените лица могат да се лекуват по избор при всеки лекар по дентална медицина, подписал договор със Здравната каса, без оглед на адресната регистрация.
При посещение при лекар по дентална медицина пациентът следва да носи личната си здравноосигурителна книжка, в която се вписват извършените дейности – код на дейността и на зъба, данните на лекаря по дентална медицина, както и датата на извършване. При изчерпване на страниците в здравноосигурителната книжка се използва допълнителен лист-притурка към нея по образец, одобрен от Българския зъболекарски съюз и от Националната здравноосигурителна каса. Осигурените лица получават този документ в районната здравноосигурителна каса.
Здравноосигурените лица могат свободно да осъществяват или променят избора си на лекар по дентална медицина за всяка от договорените дейности за срока на действие на НРД.
Право на осигурените лица е да бъдат информирани за пакетите, обемите и стойностите на договорените дейности, преди да им бъдат предоставени денталните услуги.
При всяко посещение при лекар по дентална медицина пациентът заплаща потребителска такса, определена с министерско постановление съгласно чл.37 от Закона за здравното осигуряване.
Не заплащат потребителска такса гражданите, които попадат в категориите на освободените от нея лица, както и лицата под 18-годишна възраст.
Здравноосигурените лица имат право при необходимост да направят безплатно секторна рентгенография на зъби и ортопантомография, назначени с направление за медико-диагностична дейност от изпълнител на извънболнична дентална помощ (бл.МЗ-НЗОК № 4).
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област Варна
Град
Варна
Адрес
ул.Кюстенджа 16
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 334 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова