Фризьорски салон за кучета Дог Стар София

35 Лева
Референтен номер
RF201921
цената е
средна цена
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
02.06.2018
Описание
За услугата
Фризьорски салон за кучета Дог Стар
Grooming Studio Dog Star
Фризьорски салон за кучета Дог Стар предлага широка гама груминг услуги за вашите четириноги любимци, подстригване на кучета, оформяне, къпане и изсушаване, разресване, сваляне на мъртва козина и подкосъм, изрязване на кокти, почистване на уши и др. Всички услуги се извършват без упойка. При нас можете да намерите висококачествени храни и хранителни добавки, лакомства , аксесоари, козметика, както и всичко необходимо за правилното отглеждане на вашия домашен любимец.
Ние предлагаме коректно отношение с грижа към животните.
Ние ще отговорим на всички ваши въпроси свързани с поддръжката на козината на вашият най-добър приятел. Ще получите консултация за неговото правилно отглеждане и възпитание. Ще се постараем подстрижката да стане приятно изживяване, а не свързана със страх и стрес.

Фризьорски салон Дог Стар работи със всички породи НЕ агресивни кучета. Извършваме подстригване по стандарт или по желание на клиента.
Grooming Studio Dog Star
Цените при нас се определят от размера на кучето и състоянието на космената му покривка.

Не работим с агресивни кучета, опаразитени и в тежко хигиенно състояние. Ако все пак при приемането на кучето не забележим някои от изброените по – горе състояния и вече сме започнали работа, то завършим ли избраната от вас услга , ще ви бъдат начислени 50 % допълнително върху цената. Ако не е възможно , дължите редовната цена за услугата.

В цената за цялостно подстригване не е включено цялостно разресване. Ако кучето има два - три сплъстени участъка и е възможно разресване го правим, но ако не е възможно или би причинило болка и страдание на нашите приятели, то стопаните трябва да решат дали искат късо подстригване или да се откажат от услугата.

Подстригване със оставяне на дължина се извършва на разресана козина. Ако не е е , можете да запишете час за разресване и следващ час за подстригване.

За добрата подстрижка , къпането е задължително. Ако не желаете ние да къпем кучето, доведето го чисто.

Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област София - град
Град
София
Адрес
Гр.София , бул. “Цар Борис III“ № 19, магазин 7Б
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 606 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова