Абонаментна поддръжка на електроинсталации София

Референтен номер
RF734097
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на клиент
Публикувана на
23.11.2018
Описание
За услугата
Абонаментна поддръжка на електро и ВиК инсталации и обзавеждане на офиси, търговски обекти и жилищни сгради от висококвалифицираните екипи на фирмата с качество, бързина и коректност на изпълнение

Фирма Електросити предлага:
Комплексна поддръжка на електро и ВиК инсталация и обзавеждане.

Клиентите на фирмата получават професионално и надеждно обслужване 7 дни в седмицата, 24 часа на ден, гарантиращо нормалната работа на електро и ВиК инсталация и обзавеждане.

Ще Ви предложим максимално бърза реакция за отстраняване на къси съединения, запушвания, течове и други проблеми .

Качествената поддръжка е необходим елемент от бизнес процесите.

Поради това че безпроблемната работа на електро и ВиК инсталации и обзавеждане са толкова нужни за успеха на фирмите, от голямо значение да функционират максимално ефективно с възможно най-малки прекъсвания.

Абонаментната поддръжка Ви гарантира

професионална техническа помощ, без това да повиши разходите на Вашата дейност. Чрез заплащането на фиксирана месечна такса екип от специалисти ще се грижи зa работоспособността на Вашите системи и отстраняването на проблеми, които пречат на Вашата дейност.


Превантивният характер на поддръжката гарантира минимизиране на риска от проблеми в работата на електро и ВиК инсталации и обзавеждане.

Защо да плащате на електротехник и водопроводчик на трудов договор, когато можете да се възползвате от услугите на екип от специалисти? След сключване на договор за поддръжка клиентите получават съпорт на място в рамките на 60мин.

Цената на абонаментната поддръжка се определя от услугите, които искате да ползвате и се договаря на работна среща. Електросити залага на индивидуален подход при работата с всяка отделна фирма и предлага абонаментна поддръжка изцяло съобразена с Вашите специфични потребности, бюджет и работно време.

Фирмата гарантира на клиентите си надеждност, професионализъм и конфиденциалност при поддръжката на електро и ВиК инсталации и обзавеждане.

Условия за поръчка
https://electrocity.bg/abonamentna-poddrzka/
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област София - град
Град
София
Адрес
София, булевард "Царица Йоанна" 387 ет. 1 офис 2
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 214 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова