ГОТВАЧ В КЪЩИ

Референтен номер
RF196825
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на клиент
Публикувана на
11.04.2017
Описание
За услугата
Готвач вкъщи е услуга за готвене в домашни условия, създадена за хора, които нямат време или желание за това, също и за тези, които искат да се научат да готвят или само да се запознаят с основите на готварското изкуство или да имат готвач по време на почивка.
Възникнала като идея за решение на приятелска вечеря, сега представя серия от услуги, приложими за семейства, сингъл и млади двойки.
Основните са: домашна кухня: в състояние съм да задоволя всякакви изисквания. От романтична вечеря за двама до бюфет за двадесет и пет човека, подготвям меню, правя покупки на необходимите продукти, готвя в дома ти, почиствам кухнята; готварски курсове – да се научим да „изваждаме” храната от фурната и да впечатлим приятелите си; имало едно време баба – вместо замразените полуфабрикати от супермаркета, приготвям у вас ястията, които желаеш за съхранение в шкафа или фризера, точно както преди правеха бабите; готвач за почивката: за да нямаш грижата за готвене и да се наслаждаваш на почивката, домашният готвач може да бъде с теб по време на ваканцията.

Ключът на моя успех е в единството на фантазията в кухнята, перфектната организация, изпипването на детайлите, планирането на работата и уважение към помощниците. Важно е да се подчертае също, че извършвайки тази услуга по домовете, дискретността, резервираността и уважението към личния живот ще бъдат абсолютни.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област София - град
Град
София
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 595 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова