ОТПУШВАНЕ НА МИВКИ И СИФОНИСофия

Референтен номер
RF187071
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на клиент
Публикувана на
11.12.2018
Описание
За услугата
При един такъв Ваш проблем, нашите водопроводчици ще отпушат Вашата мивка експресно, без излишна мръсотия и на отлична цена;


Ние отпушваме и почистваме мивки от всякакъв вид и размер безопасно и без къртене: професионално отпушване и почистване на сифони на пода;


Бърза реакция при възникнал проблем;


Гарантирано изпълнение в срок!

Всеки знае че запушването на мивка в кухнята или банята е доста неприятно. Това може да възпрепятства вашата домакинска работа.

Често се оказва че проблема е доста по-сложен отколкото си мислим. Причината за запушена мивка може да е както в сифона, така и в отходната тръба. Ако мивката на кухнята или банята ви се запуши можете да отвъртите сифона на мивката, за да го почистите. Отпушването на мивката можете да извършите и с помощта на препарати, но да не са твърде силни за да не увредят пластмасовите сифони и гумените уплътнения.

Случва се в мивката да попаднат остатъци от храна, косми или други твърди частици, които се наслояват дълбоко в каналите и могат в даден момент да доведат до течове в различни канални области, които да създадат сериозни проблеми и щети. При необходимост се прилага машинно отпушване, което е силно ефективно и дългосрочно. Ако искате проблемът Ви да бъде решен експресно , качествено, чисто и на разумни цени, не се колебайте да ни потърсите на посочените телефони и нашите екипи от професионалисти ще се отзоват възможно най-бързо на посочения от Вас адрес.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област София - град
Град
София
  • 313 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова