Отпушване на шахти София

Референтен номер
RF855676
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на клиент
Публикувана на
20.11.2018
Описание
За услугата
Отпушване на шахти
Фирмата разполага със специализирано оборудване за отпушване на шахти и септични ями. Ако шахтата е на път да се препълни, можете да разчитате на нашата професионална помощ. Фирмата предлага и отпушване на запушени шахти.

Доверете се на добре обучените ни специалисти, които могат да се справят във всякакви ситуации. Ние ще извършим всяка една услуга свързана с отпушване на шахта или септична яма и изпомпването й. Можете да ни се обадите и за съвет, когато не знаете как да поддържате правилно една септична яма или имате проблем със запушена шахта.
Отпушването , почистването и ремонтът на главни и второстепенни канализации и шахти е една от моите основни дейности. Много често се налага да прилагам иновативни и нестандартни методи, с които се отличавам, като добър специалист в областта си. Модерните методи и техника който използвам, гарантират дългосрочен успех. Запушените канали причиняват големи неудобства, а доста често създават сериозни проблеми. Фирмата реагира изключително бързо в неприятните ситуации и неудобства свързани с вашите запушени канали и шахти. За отпушването им и проблеми от всякакъв тип свързани с канализацията потърсете мен Румен вашият коректен и точен домашен майстор.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област София - град
Град
София
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 273 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова