Доставка и засаждане на градински растения София

Референтен номер
RF878912
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на клиент
Публикувана на
24.11.2018
Описание
За услугата

„Паркоустройство и флора – С“ ЕООД е фирма специализирана в изграждане на зелени площи, производство на декоративна растителност, поддръжка на градини и паркови площи, проектиране на обекти на ландшафтната архитектура.

Дългогодишният опит на фирмата гарантира професионално отношение и коректност към всеки клиент. Екипът ни включва квалифицирани ландшафтни архитекти и озеленители. Разполагаме със собствено оборудване от професионална градинска техника, необходима за качествената поддръжка на зелените площи.
Декоративна растителност


Основна дейност на „Паркоустройство и флора – С” ЕООД е производството на висококачествена растителност. Имаме разсадник на територията на гр. Банкя, специализиран в контейнерно отглеждане на декоративни храсти. Той разполага с вкоренилище и площи за доотглеждане, изградени по най-съвременна технология и осигуряващи отлични условия за развитие на растенията. Изграденото автоматизирано напояване и системата за засенчване способстват за отличните микроклиматични условия на територията на разсадника.

Отглежданите от нас декоративни храсти се размножават предимно вегетативно, което гарантира запазването на качествата на съответния вид. Контейнерното доотглеждане на вкоренените растения осигурява висока прихващаемост при засаждане независимо от сезона и конкретните климатични условия.Контейнерното отглеждане на декоративни храсти осигурява формирането на добре развита коренова система – гаранция за 100% прихващаемост на нашите растения, независимо от сезона на засаждане.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област София - град
Град
София
Адрес
гр. Банкя, ул. "София" 173
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 346 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова