РЕМОНТ НА GSM, СМАРТФОНИ И ТЕЛЕФОНИ ВАРНА

Референтен номер
RF135339
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
24.08.2017
Описание
За услугата
Специализираният GSM сервиз в София на Plasico IT Superstore предлага диагностика и цялостен ремонт на телефони от всички видове марки и модели.
Най-честите причини, които могат да наложат, да се възползвате от професионалните услуги на сервиз за смартфони са:
Кодиран телефон – ако сте си закупили GSM от онлайн магазин, от друга страна, то е твърде вероятно той да е кодиран. Също така, смартфони закупени от магазините на М-тел също са кодирани и ако искате да ги използвате с друг мобилен оператор е необходимо използването на професионални услуги за разкодиране.
Спукан дисплей на смартфон - тези телефони са „крехки” и едно изпускане може да ви коства спукването на дисплея. По-силно натискане също може да е причини за този вид повреда. В този случай трябва да се определи вида на екран, който е необходим за смяна. Когато дисплея се повреди, смартфона става неизползваем, тъй като няма картина, а и функциите, които се извършват чрез тъч екрана няма да работят.
Повреден бутон на телефон – смартфоните често имат странични бутони, които могат да се повредят. Замяната им е добре да бъде извършена от специалист, за да не се повреди друга част от смарт устройството.
Повреден говорител или микрофон на GSM – в някои случаи, микрофона или говорителят (слушалката) може да се повредят. Особено често причина за повреждане на слушалката е когато тя се използва едновременно за разговори и оттам също така се извличат другите звуци – например музика и т.н. Така при постоянно максимално увеличение на звука, може да се стигне до повреда.
Повредено зарядно на GSM – макар, че при повечето телефони, зарядните устройства вече са комбинирани с USB кабели, които могат да се заменят или да се зареждат директно чрез компютър, без употребата на адаптер, то все пак има и такива устройства, които използват специфични зарядни устройства и в този случай е необходима поправка или цялостна смяна на зарядното.
Проблеми със софтуера на смартфон – при инсталиране на приложения от неофициални източници може да качите вирус на своя телефон. Също така е възможно софтуерът да не работи правомерно, поради което е необходимо използването на сервизни услуги за диагностициране и отстраняване на проблема.
Причините, които могат да доведат до повреда на един gsm могат да бъдат и други.
Условия за поръчка
Защо да използвам сервиза за смартфони в София на Plasico IT Superstore?
На първо място, ако сте от София много по-лесно би било за вас да потърсите добър локален сервиз, защото ремонта ще бъде осъществено много по-бързо.
Освен това сервизът на Plasico IT Superstore разполага с екип от специалисти с дългогодишен опит, които ще открият и разрешат техническия проблем с дадения смартфон бързо, ефективно и професионално.

Уверете се сами! Посетете нашия сервиз още днес!
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област Варна
Град
Варна
Адрес
ул. Радост 8
  • 837 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова