Курсове по английски език

Референтен номер
RF145718
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
08.04.2017
Описание
За услугата
Учебни системи – Английски език

NEW ENGLISH FILE ELEMENTARY (A1) NEW ENGLISH FILE ELEMENTARY (A1)
Учебникът е подходящ за начинаещи и хора със слаби познания по езика. Материалът е разработен в 9 урока, като всеки от тях е разделен на 4 части с фокус върху разнообразни граматични и лексикални структури, които дават на курсистите основните умения за справяне в ежедневни ситуации. В края на уроците има: секция за практически английски, в която се набляга на слушането и на упражнения, представящи разговорни и жаргонни фрази; насоки и примери за създаване на писмени текстове; както и преговорен раздел за затвърдяване на придобиете в урока знания и умения. Към учебника има и учебна тетрадка и диск с интерактивни упражнения, които улесняват усвояването на преподадения материал и дават възможност за самостоятелна подготовка.
Материалът е разработен в 7 раздела, като всеки раздел съдържа 3 подраздела, практическа част и преговор.

NEW ENGLISH FILE PRE-INTERMEDIATE (A2)
Уроците са изградени около текстове, които карат учениците да говорят, като се поставя акцент върху често употребявана в ежедневието лексика. Преговаря се материалът от ниво А1, като се развива граматиката и се обогатява лексиката. Материалът е разпределен в 9 урока, всеки от които съдържа упражнения по граматика, лексика, четене и слушане с разбиране, произношение, разговорни умения, писане.

NEW ENGLISH FILE INTERMEDIATE (B1)
Третата част от образователната система New English File дава възможност за плавно надграждане на граматика и лексика. Занимателните текстове и практическите ситуации съдържат специфични изрази от англоезичния свят – литература, култура, социално устройство и т.н. Упражненията за слушане в практическата част допринасят за по-пълноценно възприемане на автентична реч, а тематичните упражнения за говорене и писане – за развиване на конкретни комуникативни умения.

NEW ENGLISH FILE UPPER-INTERMEDIATE (B2)
Учебникът съдържа 7 урока, всеки от които, разделен на три части. След всеки урок можете да намерите упражнения, представящи разговорни и жаргонни фрази; примерни текстове, както и насоки и полезни изрази при създаване на текстове от различен характер; преговорни упражнения за проследяване на придобитите знания и умения, заложени в съответния урок. В края на учебника има граматически обяснения, примери и упражнения, подредени в удобен за проследяване ред.
NEW ENGLISH FILE ADVANCED (C1)
Учебникът е в комплект с учебна тетрадка, даваща възможност да се затвърдят придобитите знания, както и интерактивен диск с допълнителни упражнения.
Материалът е разработен в 7 раздела, като всеки раздел съдържа 3 подраздела, практическа част и преговор.

Услуги

Индивидуално обучение
Езиков Център „Полиглот“ предлага индивидуално обучение за всички нива и възрасти. Обученията се провеждат с гъвкави методи на обучение според предпочитанията и нивото на курсистите от 8:00 до 18:00 часа всеки ден.

Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област София - град
Град
София
Адрес
гр. София 1000, ул. Стефан Караджа 7, вх.В, ап.22 /зад НАТФИЗ/
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 506 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова