Курсове за Мотокари и електрокари Шумен

Референтен номер
RF465134
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
10.08.2017
Описание
За услугата
Мотокари и електрокари
След успешно завършване на този курс обучаемите придобиват право да управляват всякакви видове мотокари и електрокари с товароподемност до 10 тона. Завършилите успешно курса придобиват квалификация и право да извършват товаро-разтоварна дейност с всякакви видове кари, както и да извършват вътрешно-заводски транспорт на товари.
Изисквания:
Завършено минимум основно образование и навършени 18 години. Не е задължително кандидатите на притежават свидетелство за правоуправление на МПС.
Необходими документи:
1. Копие от шофьорска книжка ако няма такава лицето трябв ада представи копие от лична карта
Обучение:
За притежаващите валидно свидетелство за правоуправление от категория B и по-висока, курсът е с продължителност 45 учебни часа. Обучението се състои в две основни части - теоретична и практическа.
Теоретичната част е с продължителност 27 учебни часа, като в нея са включени: 22 учебни часа за изучаване на Устройството на видовете кари, 3 учебни часа в които обучаемите се запознават с правилата за безопасност на движението на територията на производствените предприятия и 2 учебни часа за изучаване на нормативните актове и документи свързани с безопасните условия на труд и работа с видовете мотокари и електрокари.
Практическото обучение се състои в 6 учебни часа, посветени на устройството и техническото обслужване на машината и 12 учебни часа индивидуална практическа подготовка за безопасна работа с мотокари и електрокари.
За кандидатите, които не притежават свидетелство за правоуправление, обучението е с продължителност 90 учебни часа. Обучението е разделено на две основни части - теория и практика
Теоретичното обучение е с обща продължителност 54 учебни часа и включва както следва:
-обучение относно здравословните и безопасни условия на труд - 6 учебни часа;
-теоретично обучение относно устройството на видовете кари - 33 учебни часа;
-правила за безопастност на движението - 15 учебни часа.
Практическата част се състой в 12 учебни часа посветени на практическата подготовка по устройство и обслужване на видовете кари и 24 учебни часа индивидуална практическа подготовка за безопасна работа с мотокари и електрокари.
Продължителност на курса:
Обучението за кандидати без свидетелство за правоуправление е с продължителност 18 дни, а за тези притежаващи такова от категория B или по-висока, обучението е с продължителност 12 дни. За кандидати с опит като мотокаристи е възможно да се проведе курс по индивидуална програма.
Изпити:
Изпитите са два: теоретичен и практически.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област Шумен
Град
Шумен
  • 2148 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова