Шофьорски курсове Пловдив

Референтен номер
RF787381
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
08.08.2017
Описание
За услугата
Курс професионална компетентност
Според последните изменения в Наредба №11 на Министерство на транспорта, (изм. ДВ. бр.36 от 4 Май 2007г.), международен превоз на пътници и товари може да извършва всеки едноличен търговец или търговско дружество, което притежава лиценз на Общността, издаден от Министъра на транспорта. Транспортната дейност може да бъде ръководена постоянно и ефективно от лице, притежаващо „Удостоверение за професионална компетентност”.

Автошкола „Гавазов и син“ извършва подготовка за изпит за придобиване на „Удостоверение за професионална компетентност”. Сертификатът, който получават превозвачите е безсрочен и международно признат. Той съвпада напълно с образеца на сертификат за професионална компетентност, публикуван в Европейската Директива за достъпа до професията - 96/26/ЕС. Всеки, който го притежава може да бъде сигурен, че този документ е признат от компетентните органи на всяка една страна-членка. Документа се подписва от Изпълнителния Директор на Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация" и е валиден при издаването на лиценза на Общността.

Актуалните дати за изпит можете да проверите на сайта на "Автомобилна администрация".Темите разглеждани в курса са:
Гражданско право.
Търговско право.
Трудово право и социално осигуряване.
Данъчен режим.
Търговско и финансово управление на предприятието.
Достъп до пазара.
Технически норми и експлоатация.
Логистика - спедиция - ИНКОТЕРМС - комбиниран транспорт.
Безопасност на движението.
Практическите занимания включват решаване на тестове и казуси, близки до реалните условия на работа и пътуване.

(Програмата на този курс изцяло е съобразена с изискванията на Европейския съюз, чрез прилагането на единни и хармонизирани учебни програми в съответствие с международното законодателство.)

Обучението може да бъде индивидуално, съобразено със свободното време на кандидатите. Осигурени учебни помагала и компетентен преподавателски екип. На вниманието на ръководителите на транспортни фирми!

Автошкола „Гавазов и син“ организира курс за професионална компетентност за международен автомобилен превоз на пътници и товари в съответствие с чл. 7, ал. 5 от ЗАП и чл. 5 от Наредба 11 на МТ и чл. 10 ал.1 на Директива 96/26/ЕО на Съвета от 19.04.1996г.

Обучението се провежда в кабинета на фирмата на ул. „Атанас Каменаров“ 5 Начало на курса – според броя на заявилите желание кандидати се изготвя предварителен график на занятията.

Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област Пловдив
Град
Пловдив
Адрес
Пловдив, ул. „Атанас Каменаров“ 5.
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 498 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова