Шофьорски курсове Варна

400 Лева
Референтен номер
RF148021
цената е
крайна цена
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
08.08.2017
Описание
За услугата
Категория А
Автошкола Василеви провежда професионални шофьорски курсове по правоуправление на МПС категория А – Мотоциклети с и без кош и триколесни моторни превозни средства с мощност над 15 kW /без ограничение в кубатурата/
Курсовете са теоретични и практически, като кандидатите трябва да са на възраст 24 години или на 20 – ако притежават свидетелство за управление на мотоциклет от категория А2 на по-малко от 2 години.
Теоретичният материал се преподава от квалифицирани лектори в модерно оборудвани зали, а практиката се провежда на полигон и на мотоциклет KAWASAKI ER 6 N. На курсистите се осигуряват наколенки и лакътници, каски и светлоотразителна жилетка, както и устройство с хендсфри за предвижването в градски условия.
Продължителност на теоретичното обучение:
– 40 учебни часа или
– 4 часа, ако кандидатът притежава категория „В“
Продължителност на практическото обучение:
-20 учебни часа, като те са не по-малко от 13 дни при притежание на на категория „В“ и не по-малко от 16 ако кандидатът няма тази категория.
В случай, че курсистът притежава категория “A1”, практиката е само 14 учебни часа. Следва изпит.
В случай, че той има категория „А2“ от по-малко от 2 години, практиката е само 14 учебни часа. Следва изпит. Ако курсистът притежава категория „А2“ повече от 2 години, практиката е само 7 часа.
Необходими документи:
Лична карта, шофьорска книжка, контролен талон (ако има такива), копие от диплома за минимум основно образование, снимка (паспортен формат).
Автошкола Василеви осигурява най-добри условия за провеждане на занятията, за получаване на свидетелство за правоуправление на МПС. Професионализма и коректното отношение на нашите инструктори ви гарантират безпроблемно полагане на изпит. Очакваме ви, свържете се с нас на контактите в сайта.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област Варна
Град
Варна
  • 619 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова