КАРБОНОВ ПИЛИНГ РУСЕ

Референтен номер
RF204536
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
24.11.2019
Описание
За услугата
Карбоновият лазерен пилинг е лазерна процедура, чрез която се постига намаляване омазняването на кожата, размера на разширените пори, цялостно изглаждане на повърхността на кожата, изсветляване и изравняване на цвета на кожата.

Повишеното омазняване и разширените пори са сред най-често наблюдаваните козметични проблеми по кожата на лицето в различни възрасти. Най-често използваните методи за третиране на разширени пори са прилагане на козметични средства за домашна употреба, химически пилинг, различни аблативни лазерни технологии, фракционирана радиочестота, микронидълинг и др.

Очаквани резултати от карбоновия пилинг

Стягане и видимо намаляване на разширените пори

Почистване на порите от себума

Свиване на мастните жлези и като резултат намаляване на омазняването на кожата – в резултат на това намалява и активността на акнето при предразположени хора.

Антисептичен ефект върху космено-мастните фоликули, което води до намаляване на количеството бактерии и ограничаване на акнето.

Стимулиране колагеновата синтеза с последващо стягане,подмладяване и заглаждане на кожата.

Излющване на нежизнеспособни клетки от повърхностните слоеве на кожата.

Същност на процедурата:

Карбоновия лазерен пилинг се осъществява в два етапа. Като подготовка за процедурата върху кожата се нанася карбонов гел или карбонова пудра. Целта е тя да покрие плътно кожата и да навлезе в самите пори. Това се прави с цел засилване на ефекта на лазерния лъч върху кожата и достигане до вътрешните повърхности на порите, което не би било възможно или поне не в достатъчно количество, ако обработваме кожата без подобен „усилвател“.

След нанасяне на карбоновия гел, кожата се обработва с Nd:YAG лазер с дължина на вълната 1064 nm, като се работи с много къси импулси. Лазерната светлина се поглъща от карбоновите частици и води до тяхното възпламеняване в самите пори. Така ефекта на светлината върху третираната кожа се усилва многократно и се постига обработване и на вътрешните повърхности на порите, където са попаднали карбоновите частици. В резултат на този процес се наблюдава ремоделиране на пората, намаляване на размера й и намаляване на омазняването на повърхността на кожата. При фотореакцията се потиска и бактериалния растеж в пората, като по този начин се намалява броя на акнеичните лезии по кожата на лицето. Така в резултат на осъществения карбонов пилинг в дългосрочен план намаляват пристъпите на акне.

Излющването на повърхностните слоеве на кожата след пилинга се съчетава със засилената продукция на колаген, настъпващо в резултат на активация на фибробластите под въздействие на лазерната светлина. Това води до видима промяна в повърхностните слоеве на кожата и постигане на по-свежа и подмладена кожа.

По време на процедурата се усеща леко затопляне на повърхността на кожата, но няма болка. То се преодолява чрез използване на струя студен въздух, която неутрализира усета за повишена температура. Непосредствено след пилинга лицето е зачервено, като този ефект се задържа за
Сертификати, рефернции, дипломи или др.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област Русе
Град
Русе
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 350 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова