Химичен пилинг Варна

Референтен номер
RF189006
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
21.11.2019
Описание
За услугата
Химичният пилинг представлява контролирано излющване повърхностния слой на кожата с помощта на различни химични субстанции. Това е процедура с особена резултатност при хора с пигментации, фини бръчици, разширени пори. Химичния пилинг може да премахне от повърхността на кожата някои преканцерози (предракови лезии), както и да подпомогне и лечението на някои форми на акне и състояния след него. В основата на препаратите използвани за химичен пилинг стоят различни киселини.

Алфахидрокси киселините (гликолова, млечна, плодови) се използват за лек химичен пилинг и до 30% концентрация са разрешени за употреба от козметици. Поради мекото им въздействие възстановяването е много бързо, без видимо залющване, но изискват многократно повторение за постигане на по-светла и по-гладка кожа.

Трихлороцетната киселина се използва в различни концентрации за различна дълбочина на въздействие (повърхностен до средно дълбок пилинг) с много добри резултати при повърхностни до средно дълбоки дефекти по кожата:

– пигментации по лице и тяло

– повърхностни бръчки около устата и очите

– разширени пори

– белези от акне

– фини линии по шия

– пигментации и бръчици по деколте

– третиране на стрии

– пигментации от враснали косми по тяло

– старчески петна

-Химичния пилинг с трихлороцетна киселина има някои основни предимства-може да се прилага при светли и тъмни кожи,процедурата отнема около 20 мин., ако има зачервяване то е в рамките на един-два дни след процедурата,възстановяването отнема 5-7 дни, като не изисква отсъствие от работа, най-често се правят 4 процедури с интервал 7-10 дни (до 30 дни при по дълбок пилинг). До 30 дни след последната процедура е необходимо използването на продукти с висок слънцезащитен фактор и избягване на директна слънчева светлина по време на терапията.
Сертификати, рефернции, дипломи или др.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област Варна
Град
Варна
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 262 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова