Лазерна епилация София

Референтен номер
RF116945
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
18.11.2019
Описание
За услугата
Какъв е механизмът на лазерната епилация?

Терминът „LASER” (от Light Amplification by the Stimulated Emission of Radiation) означава стимулирано излъчване на светлина с висока енергия. През 80-те години на миналия век за първи път бе установено, че светлинната енергия, попаднала в тъканите, се поглъща от специфични вещества, наречени „хромофори” – това са обикновено пигментите меланин, оксихемоглобин и др. При лазерната епилация такава роля играе пигментът меланин, който се съдържа в космения фоликул. Този пигмент поглъща светлината, трансформира я в топлинна енергия и води до термично разрушаване на фоликула - косъмът спира растежа си и отпада.Каква е разликата между лазерна и фотоепилация?

Напредъкът в лазерните технологии през последните три десетилетия предостави на дерматологичната практика различни лазерни системи като алтернатива за премахване на нежеланото окосмяване: IPL (фотоепилация), диоден, александритен, Nd YAG и др. лазери. Фотоепилацията се извършва посредством IPL (Intensed Pulsed light), която излъчва светлина в широк диапазон - от 600 до 1200 nm (нанометра). През последните години се установи обаче, че идеалната дължина на вълната за максимална ефективност при епилацията е 750 – 810 nm. Tова наложи създаването на лазери, излъчващи светлина с точно определена и постоянна дължина на вълната, базирана на максималния коефициент на абсорбция на светлината от меланина. Това не само предпазва пациентите от ненужни и неефективни излъчвания, но и многократно увеличава ефективността на процедурата и минимизира страничните й ефекти.

Какво е предимството на Palomar Vectus лазерна система пред използваните досега?

Създадена от Palomar Medical Technologies (USA), лазерната система Vectus™Laser е еманация на лазерните технологии в сферата на лазерната епилация, последно поколение устройство, с всички разрешителни за употреба от FDA (Food and Drug Administration), USA. Vectus™Laser е диоден лазер с дължина на вълната 810 nm., което научно установено е най-оптималната дължина за перманентно лазерно обезкосмяване.

Притежава следните предимства :

Висока ефективност – перманентна епилация за 6-8 процедури - с до 30% по-малко процедури лазерно обезкосмяване, отколкото с който и да е друг лазер, благодарение на Photon RecyclingSM технологията, която връща обратно отразените от кожата светлинни вълни. По този начин те не се губят напразно, а се абсорбират изцяло от меланина на косъма.
Безопасност – ефективността и безопасността при лазерно обезкосмяване се постигат чрез правилно определяне на фототипа на пациента. Vectus™Laser е оборудван със Skintel™ Melanin Reader -меланинов четец, единственият одобрен от FDA (Food and Drug Administration, USA) меланинов четец, който с изключителна точност определя съдържанието на меланин в кожата и изпраща данните към апарата. Лазерът от своя страна зарежда оптималните параметри за най-безопасна и ефективна процедура.
Бързина – благодарение на големия размер на контактната повърхност (23мм х 38мм) на гол
Сертификати, рефернции, дипломи или др.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област София - град
Град
София
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 322 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова