Лазерно подмладяване София

Референтен номер
RF187591
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
17.11.2019
Описание
За услугата
4D-лифтингът е комплексна лазерна процедура, при която се комбинират четири взаимно допълващи се етапа, които използват два различни типа лазери – Er:YAG и Nd:YAG. Чрез последователното им прилагане се постига видимо стягане на кожата, намаляване на видимите линии и бръчки и повдигане на отпуснатия контур на лицето.
Първата стъпка в 4D-лифтинг е уникална патентована процедура Smooth-lifting.
При нея цялата вътрешна повърхност на бузите се обработва продължително с Er:YAG лазер за постигане на стягане, подобряване на обема и възстановяване на загубения колаген на кожата. Това води до намаляване на дълбочината на назо-лабиалните гънки, марионетните линии и възстановява обема на бузите.
Втората стъпка използва фракциониран неаблативен Nd:YAG лазер със специална технология FRAC3. Чрез него се постига регенерация на кожата, като чрез микротравми в епидермиса и дермата се постига стимулация на образуването на колаген. В този процес не се нарушава целостта на повърхностните части на кожата, но чрез процедурата се въздейства и върху повърхности промени – видими линии и бръчки, тъмни петна и малки разширени капиляри.
Третата стъпка отново използва Nd:YAG лазер чрез патентованата технология PIANO. При нея се постига контролирано дълбочинно загряване на кожата до 42 С за определено време. Така се постига стягане на кожата чрез активиране образуването на нов колаген и подобряване на еластиновата мрежа на кожата.
Последния етап от процедурата се прилага върху най-повърхностния слой на кожата чрез Er:YAG лазер посредством технологията Superficial. При нея чрез повърхностен лазерен пилинг се постига изглаждане и освежаване на кожата, намаляване на пигментните петна и видимо намаляване на неравностите на кожата. лифтинг процедура
Как се осъществява процедурата?
4D-лифтинг процедурата е неинвазивен метод, който не изисква нараняване на кожната повърхности, няма кървене, посиняване или белези. След процедурата, може да има леко зачервяване на кожата, което избледнява за 2-3 дни. По време на процедурата е възможно да усетите лекостепенно затопляне и парене върху кожата, но като цяло не е болезнена. При необходимост може да се нанесе грим веднага след края на процедурата. Процедурата не изисква обезболяване. Веднага след нея може да се върнете на работа или да планирате среща. Добре е да планирате процедурите поне 2 седмици преди излагане на слънце, за да бъдат избегнати хиперпигментации. След процедурата върху кожата трябва да се нанася слънцезащитен крем и възстановяващ повърхността й продукт.

Колко процедури са необходими за постигане на оптимални резултати?

За постигане на оптимални резултати е необходимо провеждането на 3 терапии, които отстоят на 4 седмици една от друга. Повечето пациенти съобщават за постигане на добри резултати още след първата процедура. Околните хора ще забележат видим ефект от подмладяващата процедура още веднага след първата сесия – ще видят освежения и подмладен вид на кожата.
Очакваната продълж
Сертификати, рефернции, дипломи или др.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област София - град
Град
София
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 219 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова