Намаляване на обиколките с Кавитация Русе

Референтен номер
RF182158
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
24.11.2019
Описание
За услугата
Кавитацията е процедура, която се прилага най-често в козметичните салони. Тя е напълно безболезнена. При кавитацията отделни зони от тялото се обработват с ултразвук. Ултразвукът въздейства на мастните клетки и ги превръща в тeчност. Тази течност после се изхвърля чрез метаболитните процеси от тялото. Това прави кавитацията перфектна за сваляне на сантиметри от проблемни зони като дупе, бедра, ръце и корем. Бонусът е, че кавитацията е идеална и за борба с целулита.

Как протича процедурата?

Процедурата трае между 15 и 45 минути и е напълно безболезнена. Продължителността е по преценка на козметика. Избраната от вас зона се обработва с ултразвук. Добре е да комбинирате кавитацията с други процедури – антицелулитен масаж или РФ.

Трябва ли да се комбинира с диета и спорт?

Не е задължително да комбинирате кавитацията със строга диета или натоварени тренировки. Желателно е да се раздвижвате поне малко – вървене пеша или лека тренировка в зала. Кавитацията не изисква диета, но ако се откажете от мазните храни, хляба и сладкото, резултатите ще са още по-добри.

Докато се подлагате на кавитация, трябва да пиете 2л. вода на ден, за да ускорите метаболизма. Колкото по-бързо тялото се отърве от втечнените мастни клетки, толкова по-бързо ще видите ефекта от кавитация.

Колко често да се подлагате на кавитация?

Процедурите се правят на 5-7 дни, като при едно посещение се обработват най-много две зони около 10кв.см. Нужни са между 6 и 10 процедури, за да постигнете траен резултат. При всеки клиент се прави индивидуална схема.

Какви са резултатите от кавитацията?

След цикъла процедури обиколката на обработваните зони намалява с 2см. до 6см. Колко точно сантиметра зависи само от вас – дали спортувате, придържате се към хранителен режим и се подлагате на различни други процедури и масажи.

При кавитация на дупето и бедрата бонусът е, че ще се отървете от целулита.

Траен ли е ефектът от кавитацията?

Ефектът от кавитацията е траен, особено ако не прекалявате с мазните храни. Препоръчително е и поне веднъж месечно да ходите на масаж на обработваните зони, за да не натрупате отново сантиметрите.
Сертификати, рефернции, дипломи или др.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област Русе
Град
Русе
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 248 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова