Процедура за отслабване КРИОЛИПОЛИЗА Русе

Референтен номер
RF498577
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
24.11.2019
Описание
За услугата
КРИОЛИПОЛИЗА
КРИОЛИПОЛИЗА – алтернатива на липосукцията!

Криолиполизата е метод за трайно отстраняване на мастни клетки, чрез замразяване без да уврежда кожата, мускулите и други тъкани. Това е метод за намаляване на подкожни мастни клетки в зони,които е трудно да бъде постигнато трайно отслабване.

Методология на отстраняване на мастни клетки.
В човешкото тяло мастните клетки са константна величина. Те имат способността да увеличават размера си, но не и да се делят. Целта на охлаждането е чрез елиминирането на 3 от 5те основни съставки на мастната клетка да постигнем кристализация на поне 30% от мастните клетки в определена зона. Това е неинвазивната алтернатива на липосукцията и цели същият резултат – да освободи депото от количества мастни клетки. Понеже остават по-малко като количество опасността от раздуване на тази зона е ограничена. При криолиполиза се използва специален уред който засмуква мастна тъкан в желана зона от тялото и постепинно започва охлждането. Апаратът изстудява третираният участък на – 15 ГРАДУСА за най-малко 30 МИН. След процедурата 20% – 30% от мастните клетки в зоната са унищожени. Естествените метаболитни процеси спомагат за изхвърлянето на отпадналите мастни клетки. В деня на прцедурата е препорачително да се пие поне 2л.вода. За 1 ден можете да се подложите на криолиполиза на 2 зони, но не повече. Нова зона може да се обработва след 2 седмици.

Повторно третиране на същата зона се прави 1 месец по-късно. На една и съща зона могат да се правят най-много 3 процедури. А ако желаете нова серия за същата зона трябва да изчакате поне 2 -6 месеца. Броят на процедурите и интервалите между тях е индивидуален за всеки клиент.

Зони които могат да бъдат третирани са:

– Корем

– Паласки

– Бедрата

– Бричове

– Колена

– Ръце

– Гръб

Криолиполиза е процедура, която се прави след консултация със специалист. Подходяща е за меки мастни депа, като целата е да се намалят до минимум мастните клетки в зоната, което ще превантира бъдещо локално натрупване. Няма неприятно усещане по време на процедурата. След процедурата зоната може да е чувстителна или изтръпнала, но до 3-7 дена се възстановява напълно. Криолиполиза е процедура, която не променя ежедневието ви и може да се прави по всяко време. За по бързи резултати е препорачително да се комбинира с КАВИТАЦИЯ и RF -Лифтинг.

Криолиполиза не е препоръчителна за :

– бременни и кърмещи

– хора със сърдечно-съдови заболявания и пейсмейкъри

– болни от тромбоза или тромбофлебит

– хора с трансплантации и големи метални протези

– диабетици

– епилептици

– хора със студови алергии

След като веднъж мастните клетки са унищожени те не се натрупват повече в същата зона. Резултати след процедурата се забелязват до 2 седмици.
Сертификати, рефернции, дипломи или др.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област Русе
Град
Русе
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 266 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова