Рехабилитация по домовете Варна

Референтен номер
RF842436
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на клиент
Публикувана на
13.07.2017
Описание
За услугата
Много болни след инсулт се променят коренно, не само като физическа подвижност, но и като характер. Те стават капризни, сприхави, общуването с тях е трудно. Добрите рехабилитатори имат своеобразен подход към тези болни, те успяват да установят контакт с тях, да спечелят доверието им, за да могат да извършат необходимите процедури. С напредъка на раздвижването на болните, те се променят – стават по-спокойни, повече се усмихват и общуването с тях се улеснява.


Специализирана рехабилитация след инсулт се прави не само с ръце. Има нужда и от специална апаратура, както и подходящи препарати за втриване в кожата. Това са уреди, които допринасят за стимулиране на мускулите и нервите и тонизират цялото тяло. Нашите рехабилитатори могат да осигурят необходимите за болния аксесоари и консумативи, за да има по-голям ефект от извършваната рехабилитация.


Възползвайте се от нашите предложения за посещение на персонален рехабилитатор в дома ви. С това ще спестите много време и нерви, а на болният – много дискомфорт от ежедневно пренасяне и траснпортиране до рехабилитационен център и обратно. Ние връщаме радостта от живота като постепенно възстановяваме подвижността на тялото след инсулт или друг здравословен проблем.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област Варна
Град
Варна
Адрес
гр. Варна, ул. "Васил Петлешков" 3
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 609 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова