ТЕРАПИЯ HYDRAFACIAL София

Референтен номер
RF137705
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
20.11.2018
Описание
За услугата
HydraFacial (Хидрафейшъл) – най-мощната неинвазивна терапия за заличаване несъвършенствата на лицето.

Кожата ни е изложена на най-различни влияния през целия ден – слънце, вятър, прах, стрес, гримове. Те водят до загуба на еластичността ѝ, а оттам се появяват и всички проблеми като акне, розацея, бръчки, мазна Т-зона, пигментни петна и др.
HYDRAFACIAL MD = ЗДРАВА КОЖА ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!
Вашата кожа изглежда прекрасно, когато е здрава. Поради което нашата основна задача е да възстановим вашата кожа към здравия й вид, като почистим всички мърсотии от нея и я подхраним с необходимите съставки. Резултата ще бъде не само веднага по-добър вид, но и коренна промяна към по-здрава, чиста и сияйна кожа.
ИНОВАТИВНА ТЕРАПИЯ
HydraFacial (ХидраФейшъл) е иновативна медицинска терапия за лице, разработена от Edge System – американска компания, утвърдената в световната козметична индустрия. Иновативната технология представлява интегрирана система от 5 основни стъпки и 3 допълнителни терапии за различни зони и проблеми.Терапията HydraFacial MD е истинска революция в почистването на лицето.
СВЕТОВНО ПРИЗНАТА
Терапията е носител на редица награди: 4-ри поредни пъти печели приза на LNE and Spa за ‘Най-добър апарат за лице’ и ‘Най-добър антиоксидант’, наградена е на международния дерматологичен конгрес за ‘Нова неинвазивна процедура със забележителен, видим резултат’, получава и признание за ‘Иновативна технология за подмладяване на кожата’.
Системата е подходяща за жени и мъже на всяка възраст. Терапиите се избират индивидуално, според типа кожа. Освен дълбоко почистващ и подмладяващ ефект, HydraFacial помага при: акне, розацея, мазна Т-зона, петна и слънчеви изгаряния.

Освен, че HydraFacial е революционно нова технология, която покори целия свят, тя е и предпочитана от много холивудски звезди. Парис Хилтън, Кейт Уинслет, Фърги, Бионсе, Ева Мендес и още много други, вече са се доверили на терапията и се радват на резултатите от нея!

Терапията HydraFacial MD е истинска революция в почистването на лицето.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област София - град
Град
София
Адрес
гр.София, бул.Цариградско шосе
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 254 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова