Кетъринг

Кетъринг оборудване под наем София
Фирмен кетъринг София
 • Фирмен кетъринг София
 • Услугата корпоративен кетъринг предлага абонаментно хранене за служители на фирми и предприятия и други по-малки организирани групи.

  Спецификата на услугата, налага начинът на работа с всяка фирма да се договаря индивидуално. За да изискате персонална оферта, се свържете с нас на посочения телефон.

  Използвайте варианта, който NOVA Catering Ви предлага, за тестови доставки на храна преди обвързващ договор.
Кетъринг услуги София
 • Кетъринг услуги София
 • КАТАЛОЗИ
  ВИП коктейл, BBQ парти, корпоративни събития, спортни събития, презентации и други.

  Мобилни кухни, специализирани микробуси, инвентар, оборудване, декорация, персонал.  Креативно, Стилно или Семпло - на “Крак” или на “Маса”, ”Пушек” и "Подправки", концерти и филми, фестивали и карнавали.  Феймъс Фууд Кетъринг доставя, сглобява, декорира, настанява, готви, сервира, почиства и прибира.
ИНДУСТРИАЛЕН КЕТЪРИНГ София
 • ИНДУСТРИАЛЕН КЕТЪРИНГ София
 • Високо качество и избор на разумна цена .Тази сравнително нова за страната ни услуга представлява:

  - абонаментно (социално) хранене на бизнес сгради, фирми, офиси, частни училища и колежи,промишлени предприятия;

  - изхранване по време на големи музикални и спортни събития, кинопродукции.

  Феймъс Фууд Кетъринг разполага със собствена база, мобилна кухня (каравана) с която сме готови по всяко време и навсякъде да осигурим топла храна, студени напитки и крафт.
DELI CATERING & RENTAL София
 • DELI CATERING & RENTAL София
 • Основният предмет на дейност на нашата компания е организиране и реализация на корпоративни и частни специални събития, кетъринг услуги и отдаване на кетъринг оборудване и шатри под наем. Ние предоставяме на своите партньори завършени комплексни решения за техните нужди, поемайки управлението на всички етапи на реализацията – от първоначалната идея до крайното изпълнение на проекта, като по този начин свеждаме до минимум „прехвърлянето” на отговорността между отделните звена и изпълнители.

  Предлагаме качество и надеждност за всяка една от услугите, съобразена с всички изисквания за конкретното събитие и клиент.

  Ние притежаваме необходимото оборудване, знанията и опита, разполагаме с екип висококвалифицирани специалисти, които са способни да се справят в нестандартни ситуации.

  Предлагаме както традиционни, така и иновативни решения, съобразени с конкретната специфика на събитието и изисквания на възложителя.

Ръчно декорирани сладки Хасково
 • Ръчно декорирани сладки Хасково
 • Ръчно декорирани медени сладки за всеки повод
  Предлагаме ръчно изработени медени сладки по ваша тема за детски рожден ден,парти и всякакъв друг празник.Вие избирате моделите и цветовете.Минимална поръчка-20броя.Цена за брой:1,50лв.Доставка за цялата страна.Заповядайте да разгледате страницата ми във фейсбук:сладки изкушения.
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова