Диджеи

DJ Dany - дисководещ София
 • DJ Dany - дисководещ София
 • Вече 30 год. забавляваме Вас и Вашите гости. Много неща се промениха за тези години и продължават да се променят. Нашият бранш е динамичен. Стараем се да бъдем винаги актуални и музикални, но да бъдеш дисководещ не е само това. Необходимо е настроение, такт, емоция, усещане …… и още нещо. Ето точно това нещо е нещото, с което успяваме да направим Вашият празник незабравим и най-вече да бъде Вашият празник. Точно това нещо ни кара да се усмихваме, когато говорим и обсъждаме организацията на Вашето мероприятие. И най-вече това е нещото, което ни кара да обичаме работата си и да ни кара да се чустваме удовлетворени, когато виждаме, че празнувате. Това нещо е да сме Вашият дисководещ.

  Колективът ни се състои от дългогодишни специалисти, в областта на музикалната и озвучителната дейност, които ще Ви помогнат да организирате Вашето парти, концерт или семейно тържество.

  Разполагаме с богат набор от дисководещи, които ще удовлетворят и най-претенциозния вкус за Вашия купон.

  Винаги работим с качествена професионална техника за озвучаване на Вашето мероприятие.

  Екипите ни от видеооператори и фотографи ще осигурят перфектно заснемане на Вашето тържество и ще създадът Вашият незабравим спомен.
  Провеждане на мероприятие като концерти, митнинги, презентации, бизнес и лайфстайл събития, караоке. Озвучаването включва водене програмата на мероприятието и музикален аранжимент от страна на дисководещ. Продължителност до 5 часа.

  Услугата се състои от:

  озвучителна система (тонколони и крайни стъпала)
  смесителен пулт (mixer)
  комплект CD player-и
  2 микрофонa(1 жичен и 1 безжичен)
  дисководещ
  компютърна DJ система (компютър, компютърни ефекти , мастер темпо, пичконтрол, скреч и др.)
Диджей DJ " MAESTRO" Хасково
 • Диджей DJ " MAESTRO" Хасково
 • Здравейте!
  Предстои Ви Сватба,Рожден ден, юбилей,Банкет,искате партито Ви да бъде неповторимо,изпълнено с атмосфера на луд купон?
  Насреща сме ние DJ агенция "МАЕСТРО" ще превърне вашия празник в незабравимо изживяване.

  Доверете ни се!
  Професионално озвучаване:

  Коледни и Новогодишни банкети
  Сватби,
  Рождени дни,
  Кръщене,
  Абитуриентски балове
  Банкети,
  Детски партита,
  Юбилеи,
  Частни партита и много други!

  също и предлагаме на своите клиенти високо качествено фото заснемане на сватби, кръщенета, детски, семейни и други тържества

  Гарантирано качество и коректност към всяко събитие, безплатна консултация и идеи за по-доброто протичане на вашето мероприятие.

  За нас ще бъде удоволствие да бъдем част от вашето парти.

  https://www.facebook.com/Dj-Agency-Maestro-342895319489884/
Дисководещ Смолян
 • Дисководещ Смолян
 • Здравейте...! Занимавам се като дисководещ някъде от около 9 години. Озвучавам всякакъв вид мероприятия
  - рождени дни
  - абсолвентски и абитуриентски балове
  - студентски празници
  - банкети
  - юбилеи
  - кръщенета
  - коктейли
  - детски партита
  - семинари
  - коледни и новогодишни партита
  - 8 Март
  - дискотеки
  и т.н

  Създавам винаги много добро настроение.
  Разполагам със собствена апаратура и всякакъв стил музика: хаус, денс, ретро, съвременни парчета, както и народна музика. Свиря и на родопска каба гайда и на моите партита пожелание разбира се, ще имате възможност да се насладите на живо и да почувствате Родопите.
  Работя само в Смолянският регион! (За нова година съм ангажиран)
  Достъпни цени!
  За контакти с мен е посочения телефон
  Facebook: Georgi Kacarov
Диджей Цеци Монтана
 • Диджей Цеци Монтана
 • Dj Ceci се грижи за вас и вашите гости озвучава всякакъв вид мероприятия:Рожденни Дни, Детски партита,Коледни и Новогодишни банкети,Фирмени партита, Балове и мн др.

  В Kлубове Петък и Събота

  Може и извън Района!
DJ Marek на вашето сватба в Кюстендил
 • DJ Marek на вашето сватба в Кюстендил
 • Сватбата е един от най-важните дни в живота ни. Ден, който е незабравим и неповторим. Ден, в който единствените важни сте вие. Изборът на DJ и поверяването на празненството ви в негови ръце е специфична и деликатна тема. Може би се питате „Как тогава се избира подходящ DJ?“. Аз бих ви отговорил по следния начин – след като го поканите на среща с вас и разговаряте на дълго и широко за вашия ден, а ако го поканите на повторна среща за доуточняване на детайлите и вече го приемете като добър познат, а защо не и приятел, то тогава това е вашият DJ.

  DJ не се избира по многословни текстове или снимки, клипчете, красив web сайт или чрез препоръки от един или друг DJ/форуми. Би следвало да ви напиша какви ли не суперлативи, за да изберете мен на вашия сватбен ден, но според мен по-горе написаното е напълно достатъчно. Ще се опитам да синтезирам в няколко изречения начина, по който работя на сватба.

  1. Изцяло се съобразявам с вашите музикални желания и жанровете, които сте избрали за своето тържество. Не правя своеволия и не налагам свои виждания за стила на музиката, а се водя от това, което искате и забавлява вас и вашите гости. Работя с всички музикални жанрове, а ако вие изисквате строго определен жанр, то аз се съобразявам строго и конкретно с него и вашите желания.
  2. Обикновено 10-15 мин преди предстоящ ритуал лично ви известявам за това какво ще се случи, за да знаете самите вие, да имате готовност и най-вече да бъдете в залата, за да се избегнат моменти, в които ви няма а пък DJ обявява ритуал или игра.
  3. Начинът, по който водя сватбите е строго индивидуален и не е матричен, както при някои други водещи. Стремя се да улавям и изучавам емоциите и чувствата ви и да ги пресъздавам с думи и музика както на вас, така и на вашите гости.
Диджей София
 • Диджей София
 • Здравейте, аз съм DJ Иво. Благодаря, че имате желание да се запознаете с мен и моята работа.

  Нека да Ви разкажа повече за себе си…

  Имам музикално образование, което ми даде възможността да свиря на музикалните сцени в България, Европа и на корабни круизи в Средиземно и Северно море.

  Натрупаният опит от съвместната ми работа с оркестри, певци, програми, артисти и атракциони, както и личните ми много добри познания в боравенето с озвучителна техника бяха стимул за Милчо Левиев, Мариана Попова, организатори на програми и множество оркестри да потърсят моята услуга.

  Работя за една от водещите компании в България в областта на озвучителната и осветителна техника, като придобитите умения от това ще бъдат изцяло в полза на звука и облика на Вашия празник, независимо – дали залата е за 100 или 500 човека.

  Като DJ имам самочувствието, че работя с хотел „Шератон“, Резиденция „Лозенец“, хотел „Принцес“, НДК Форум и НДК Скай плаза, хотел „Ястребец“ Боровец, хотел „Грийн Ъуд Банско" и др.

  Работя с екип от изключителни професионалисти – дисководещи, озвучители, осветители, водещи на събитието, на които се доверявам изцяло. Това ми дава увереност, че вашите желания ще се превърнат в реалност. Говоря свободно английски и руски.

  Какво се изиска от един DJ (Дисководещ) ?

  – озвучителна техника

  – богат набор от музика

  – добро настроение, с което да зарази Вашите гости,

  но… аз ще добавя още!

  Изисква се талант, за да се усети правилния музикален пулс на аудиторията, да избереш подходящата песен, с която да „запалиш“ дансинга. Изисква се коректност към желанията на домакините и техните гости, внимание към всеки детайл, дори и най-дребния, отговорност за всяко действие. Най – вече се изисква лично отношение, защото това е Вашия празник… Вашия ден !

  За мен – DJ Иво ще бъде чест да работя за Вас!

  Благодаря Ви!
Диджей София
 • Диджей София
 • DJ ВАЛЕНТИН ВАСИЛЕВ

  Дисководещ WEDDING DJ за вашата сватба, индивидуално или фирмено парти. Домишляров АРТ Студио - видео и фото заснемане на вашето събитие.
  Искате просто DJ и малко музика във вашия сватбен прием?... или искате една компания, която ще говори с теб и по-важното - ще ви слуша. Ще пуска музиката, която вие ​​и вашите гости искат да чуят. Ще осигури необходимото време и усилия преди партито, така че всичко да върви гладко на вашият празник. Ще включи вашите предложения и ще обърне внимание на малките детайли. Ще се съобрази с формалностите, така че не е нужно да се притеснявате!
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова