Диджеи

Диджей София
 • Диджей София
 • Здравейте, аз съм DJ Иво. Благодаря, че имате желание да се запознаете с мен и моята работа.

  Нека да Ви разкажа повече за себе си…

  Имам музикално образование, което ми даде възможността да свиря на музикалните сцени в България, Европа и на корабни круизи в Средиземно и Северно море.

  Натрупаният опит от съвместната ми работа с оркестри, певци, програми, артисти и атракциони, както и личните ми много добри познания в боравенето с озвучителна техника бяха стимул за Милчо Левиев, Мариана Попова, организатори на програми и множество оркестри да потърсят моята услуга.

  Работя за една от водещите компании в България в областта на озвучителната и осветителна техника, като придобитите умения от това ще бъдат изцяло в полза на звука и облика на Вашия празник, независимо – дали залата е за 100 или 500 човека.

  Като DJ имам самочувствието, че работя с хотел „Шератон“, Резиденция „Лозенец“, хотел „Принцес“, НДК Форум и НДК Скай плаза, хотел „Ястребец“ Боровец, хотел „Грийн Ъуд Банско" и др.

  Работя с екип от изключителни професионалисти – дисководещи, озвучители, осветители, водещи на събитието, на които се доверявам изцяло. Това ми дава увереност, че вашите желания ще се превърнат в реалност. Говоря свободно английски и руски.

  Какво се изиска от един DJ (Дисководещ) ?

  – озвучителна техника

  – богат набор от музика

  – добро настроение, с което да зарази Вашите гости,

  но… аз ще добавя още!

  Изисква се талант, за да се усети правилния музикален пулс на аудиторията, да избереш подходящата песен, с която да „запалиш“ дансинга. Изисква се коректност към желанията на домакините и техните гости, внимание към всеки детайл, дори и най-дребния, отговорност за всяко действие. Най – вече се изисква лично отношение, защото това е Вашия празник… Вашия ден !

  За мен – DJ Иво ще бъде чест да работя за Вас!

  Благодаря Ви!
Диджей София
 • Диджей София
 • DJ ВАЛЕНТИН ВАСИЛЕВ

  Дисководещ WEDDING DJ за вашата сватба, индивидуално или фирмено парти. Домишляров АРТ Студио - видео и фото заснемане на вашето събитие.
  Искате просто DJ и малко музика във вашия сватбен прием?... или искате една компания, която ще говори с теб и по-важното - ще ви слуша. Ще пуска музиката, която вие ​​и вашите гости искат да чуят. Ще осигури необходимото време и усилия преди партито, така че всичко да върви гладко на вашият празник. Ще включи вашите предложения и ще обърне внимание на малките детайли. Ще се съобрази с формалностите, така че не е нужно да се притеснявате!
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова