Езикови ваканции​ със спорт в чужбина

Референтен номер
RF120161
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
11.05.2017
Описание
За услугата
Партньорите ни в Европа са избрани след задълбочено проучване от наша страна, на качеството на езиковото преподаване, грижата за децата, условията им на престой и разбира се нивото на спортните тренировки.
Съсредоточени сме в предлагане на ваканции, които обединяват спорт и език, защото вярваме, че така престоят на децата е по -пълноценен.

Ние сме единствената фирма в България, в този бранш, която предлага 24 часов телефон за връзка с нас, на родителите и децата, по времето на всяка ваканция.

Нашият ангажимент приключва едва, когато децата се завърнат живи и здрави на летище София.

При всяко записано дете, ние:

1. Се грижим за документите за пътуването му

2. Правим разговорно събеседване по английски език с всяко дете, за да дадем обратна връзка за нивото му по английски език преди заминаване (опционална услуга, при възможност на родителите да го доведат)

3. Предоставяме на родителите информация за необходимите дрехи и багаж, както и за условията на пътуване и престой

4. Правим ориентация за децата и родителите относно ваканциите и какво да очакват

5. В случай, че наш представител не пътува с детето/децата те пътуват със стюардеса придружител, а наш представител изпраща и посреща детето/децата на летището, заедно с родителите, за да се погрижи за необходимата документация и да се увери, че всичко с пътуването е наред.
Защо езиковите ваканции са важни и полезни за децата и младежите?
Ние от Summerly вярваме, че лятото и ваканцията са едно чудесно и много важно време за да помогнем на децата и младежите да се мотивират и да учат в една забавна и обогатяваща социална среда. Това, което не са успели да научат през годината, езиковата бариера, която не могат да преодолеят в една ежедневна среда, спортът, който не са успели да тренират колкото искат, всичко това те получават с езиковите ваканции.
Незабравимите спомени и приключения, както и приятелствата с деца от цял свят са само очевидните ползи от езиковите ваканции за децата.
Важна част от ролята на езиковите ваканции е да не се допусне така наречения Summer Learning Loss – Лятна загуба на обучение. Това е процес, който води до загуба на академични умения и знания по време на лятната ваканция, провокирана от дългия период на липса на обучение и загубата на навиците за придобиването му.
Процесите на мотивация, придобиване на нови знания, разширяване на интересите на децата и младежите протичат най-ефективно в една обстановка, която съчетава балансирано както академичното, така и спорта, изкуствата и забавленията.
При нас, в Summerly, може да намерите подбрана селекция от езикови ваканции в най-добрите колежи в Европа.
Независимо на колко години е детето Ви, какви са езиковите му познания, ние можем заедно да намерим най-подходящата програма, която да му осигури качествено езиково обучение, нови приятели, по-широк кръгозор и социални умения.
Желаем Ви незабравими Summerly Ваканции!
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област София - град
Адрес
17-21 Nikola Vaptsarov Blvd. 1407 Sofia, Bulgaria
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 387 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова