Езикови ваканции

Езикови ваканции​ със спорт в чужбина
 • Езикови ваканции​ със спорт в чужбина
 • Партньорите ни в Европа са избрани след задълбочено проучване от наша страна, на качеството на езиковото преподаване, грижата за децата, условията им на престой и разбира се нивото на спортните тренировки.
  Съсредоточени сме в предлагане на ваканции, които обединяват спорт и език, защото вярваме, че така престоят на децата е по -пълноценен.

  Ние сме единствената фирма в България, в този бранш, която предлага 24 часов телефон за връзка с нас, на родителите и децата, по времето на всяка ваканция.

  Нашият ангажимент приключва едва, когато децата се завърнат живи и здрави на летище София.

  При всяко записано дете, ние:

  1. Се грижим за документите за пътуването му

  2. Правим разговорно събеседване по английски език с всяко дете, за да дадем обратна връзка за нивото му по английски език преди заминаване (опционална услуга, при възможност на родителите да го доведат)

  3. Предоставяме на родителите информация за необходимите дрехи и багаж, както и за условията на пътуване и престой

  4. Правим ориентация за децата и родителите относно ваканциите и какво да очакват

  5. В случай, че наш представител не пътува с детето/децата те пътуват със стюардеса придружител, а наш представител изпраща и посреща детето/децата на летището, заедно с родителите, за да се погрижи за необходимата документация и да се увери, че всичко с пътуването е наред.
  Защо езиковите ваканции са важни и полезни за децата и младежите?
  Ние от Summerly вярваме, че лятото и ваканцията са едно чудесно и много важно време за да помогнем на децата и младежите да се мотивират и да учат в една забавна и обогатяваща социална среда. Това, което не са успели да научат през годината, езиковата бариера, която не могат да преодолеят в една ежедневна среда, спортът, който не са успели да тренират колкото искат, всичко това те получават с езиковите ваканции.
  Незабравимите спомени и приключения, както и приятелствата с деца от цял свят са само очевидните ползи от езиковите ваканции за децата.
  Важна част от ролята на езиковите ваканции е да не се допусне така наречения Summer Learning Loss – Лятна загуба на обучение. Това е процес, който води до загуба на академични умения и знания по време на лятната ваканция, провокирана от дългия период на липса на обучение и загубата на навиците за придобиването му.
  Процесите на мотивация, придобиване на нови знания, разширяване на интересите на децата и младежите протичат най-ефективно в една обстановка, която съчетава балансирано както академичното, така и спорта, изкуствата и забавленията.
  При нас, в Summerly, може да намерите подбрана селекция от езикови ваканции в най-добрите колежи в Европа.
  Независимо на колко години е детето Ви, какви са езиковите му познания, ние можем заедно да намерим най-подходящата програма, която да му осигури качествено езиково обучение, нови приятели, по-широк кръгозор и социални умения.
  Желаем Ви незабравими Summerly Ваканции!
Езикови ваканции в България
 • Езикови ваканции в България
 • „Скай Лайнс” е специализирана агенция за образование в чужбина. Нашите програми обхващат езикови курсове, средно образование и висше образование в чужбина. Вече близо 18 години помагаме на българските ученици и студенти да се ориентират в полето на образованието зад граница и да направят възможно най-добрия избор за своето бъдеще.

  В областта на обучението зад граница сме в състояние да предложим голямо разнообразие от образователни програми на международно признати пансионни училища и университети в Европа и САЩ, езикови ваканции за деца и езикови курсове за възрастни.

  Целта ни е да консултираме клиентите си според индивидуалните им предпочитания, за да изберем най-правилния за тях път на развитие в сферата на науките. В хода на нашите експертни консултации ние индивидуално опознаваме всеки кандидат, който има желание да продължи своето обучение в чужбина. Взимайки под внимание академичната история на учениците и курсистите ние се стремим да им предложим най-подходящите учебни заведения, които да отговарят както на техните специфични потребности. Ние подлагаме на експертен анализ персоналния актив на всеки кандидат и предлагаме комплекс от мерки за увеличаване на шансовете за прием.

  Услугите ни представляват конкретно съдействие по всякакви въпроси, свързани с обучението: оформяне и изпращане на пакета от документи за прием в избрани учебни заведения; указания и подготовка за полагането на приемните изпити, които могат да се положат и в нашия Скай Лайнс офис; провеждане на опознавателни срещи с представители на учебното заведение; уреждане на формалностите по организацията на пътуването и настаняването и др. През целия период на обучение агенция за образование в чужбина Sky Lines поддържа постоянна кореспонденция с учебните заведения.

  В качеството ни на образователни консултанти ние сме в непрекъсната връзка с учебните заведения и получаваме редовна информация за актуалните образователни програми, за състоянието на материално-техническата база, за изменения в цените и условията за прием.

  Мрежата от партниращи учебни заведения на агенция Скай Лайнс България постоянно се обновява и разширява, което е резултат от желанието на нашия екип от специалисти да предложи най-добрите програми за обучение на българския пазар, от гледна точка на качество, цена и предпочитания на кандидатите за обучение в чужбина.

  Ако искате детето Ви да усъвършенства познанията си по английски език в България, Скай Лайнс ви предлага две възможности за езикови ваканции в България – Британското лятно училище в Аркутино и Международния летен езиков лагер Lucky Kids в Банско.
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова