Доставка на цветя Плевен

Референтен номер
RF859798
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на клиент
Публикувана на
24.10.2018
Описание
За услугата
Цветята винаги са били универсалният и най-желан подарък. С нас Вие лесно, бързо и качествено може да зарадвате някой скъп за вас човек с невероятен букет цветя и поздрав в тематична и красива картичка. А защо да не добавите и плюшена играчка с която да изразите още по-добре любовта си?
Заповядайте в онлайн магазин за цветя и подаръци flo.bg, и подарете съвършенство на ваш близък или приятел. Във flo.bg работят най-добрите аранжори на цветя, които влагайки всичко от себе си в работата, достигат до всяко сърце, сгряват всеки празник и носят лъч светлина, цвят и много оптимизъм. Всеки един от флористите, създаващи от цветята невероятни букети, имат богат опит в декорацията и аранжирането на цветя. Фантазията на нашите флористи е просто безгранична, което прави мисията на flo.bg повече от улеснена, а именно да зарадва всеки свой клиент, и да го накара да се върне при нас, правейки поредната поръчка на онлайн цветя.
Цветята са специален израз на уважение и любов към нашите близки и приятели още откакто свят светува. В буквален смисъл. Човекът винаги е живял сред и с природата. Това да се подари цвете е било най-естественото нещо на света, което много от съвременните хора са забравили, поблазнени от много други и скъпи подаръци. А цветето по един неподправен начин може да изрази най-съкровените мисли и чувства на подаряващия го. Без думи, без излишни приказки.
Условия за поръчка
http://flo.bg/
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област Плевен
Град
Плевен
Адрес
Плевен
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 184 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова