Цветя - доставка

Експресна доставка на цветя и букети в София
 • Експресна доставка на цветя и букети в София
 • Онлайн магазин за поръчка на цветя, букети и подаръци, предлага стандартна безплатна доставка на цветя в град София и София Област. Възможна е експресна доставка на цветя в град София , на стойност 5.00лв. Доставката на цветя в град София се извършва от локален цветарски магазин и от личен техен куриер на цветя - гарантирано качество на поръчанте цветя или букет.
 • 5 Лева
Доставка на цветя Търговище
 • Доставка на цветя Търговище
 • Доставка на букети Търговище
  Стандартната доставка на цветя до Търговище е 0.00лв., а експресната доставка (доставка в деня на поръчката) е на цена 5.00лв.

  Доставките на цветя, букети, цветни аранжировки и кошници с подаръци и плодове за гр. Търговище се извършват със собствени куриери от локален магазин за цветя в Търговище. Това ни дава възможност да гарантираме доставката на винаги свежи цветя и букети в перфектна форма и състояние.
  Процесът на поръчка в нашия сайт е бърз и удобен. Самата поръчка може да бъде направена без да се регистрира клиентски профил, а само с въвеждане на минимално количество информация, нужна за извършване на доставката.
Доставка на цветя Стара Загора
 • Доставка на цветя Стара Загора
 • Доставка на букети Стара Загора
  Стандартната доставка на цветя до Стара Загора е 0.00лв., а експресната доставка (доставка в деня на поръчката) е на цена 5.00лв.

  Доставките на цветя, букети, цветни аранжировки и кошници с подаръци и плодове за гр. Стара Загора се извършват със собствени куриери от локален магазин за цветя в Стара Загора. Това ни дава възможност да гарантираме доставката на винаги свежи цветя и букети в перфектна форма и състояние.

  E-Cvete.com е нова платформа за доставка на цветя в България и света. Нашите магазини за цветя се радват на редовни клиенти и удобно позициониране в градовете (около цветарски борси).
  Зареждането на цветя става всеки ден , с цел богатото разнообразие на поддържания асортимент. Зареждаме цветя от собствени оранжерии, български партньори и/или внос (основно от Холандия).
Доставка на цветя Смолян
 • Доставка на цветя Смолян
 • Доставка на цветя Смолян
  Смолян
  Студио за флорален дизайн Ванила извършва доставка на цветя до Смолян.
  Никога не е било толкова лесно да изпратите цветя на любимия човек – просто изберете букет от нашия онлайн магазин за цветя и оставете останалото на нас.

  Можете да изберете стилен букет от цветя, красива аранжировка по формата на сърце или пищна кошница с рози и да добавите към тях напитка, шоколадови бонбони или плюшена играчка, за да бъде изненадата пълна!

  Изберете цветя, изпратете усмивка с Ванила!

  Цена за доставка на цветя за следващ ден до Смолян: 10.00 лв.
  Цена за експресна доставка на цветя до Смолян: 20.00 лв.
  Експресна доставка за днес до Смолян се приемат до 16:00 часа в работни дни и до 11:00 часа в събота.
Доставка на цветя Русе
 • Доставка на цветя Русе
 • БУТИК ЗА ЦВЕТЯ ГАРДЕНИЯ
  Ние сме млад и вдъхновен екип. Работим от много години и предлагаме своите красоти. Изработваме букети, аранжировки, кошници и изпълняваме всяко едно желание на своите клиенти. Озеленяваме градини, офиси и частни домове. Аранжираме сватби и партита. Доставяме цветя освен в града и в цяла България. Единствено ние извършваме доставка на цветя и по целия свят.
Доставка на цветя Разград
 • Доставка на цветя Разград
 • ДОСТАВКА НА ЦВЕТЯ, БУКЕТИ И ПОДАРЪЦИ ДО РАЗГРАД
  ИЗПРАЩАНЕ НА ЦВЕТЯ ДО РАЗГРАД
  Студио за флорален дизайн Тиаре извършва доставка на цветя, букети и подаръци до Разград при следните условия:
  Oбикновена доставка при цена 10.00 лв.. Поръчки за обикновени доставки се приемат до 16:00 часа, когато доставката е 1 ден след датата на поръчване. Обикновена поръчка за по-късни дати можете да направите по всяко време на деня.
  Експресна доставка за същия ден при цена 20.00 лв.. Експресни поръчки се приемат до 12:00 часа в посочените по-долу дни за доставка.
  Доставки на цветя, букети и подаръци до Разград се извършват в следните дни от седмицата: Понеделник, Вторник, Сряда, Четвъртък, Петък, Събота
Доставка на цветя Разград
 • Доставка на цветя Разград
 • Информация за доставка на цветя в град Разград

  Сайтът на ЦВЕТЯ.bg предоставя възможността за доставки на цветя и букети на територията на град Разград .

  За Вашето събитие

  С нашите цветя ще превърнете следващото си събитие във впечатляващо и незабравимо празненство! От вечеря в тесен кръг до изискана Гала – декорирайте със свежест и вкус!

  Ние разбираме необходимостта да заявите професионализъм и креативност, да създадете настроение и усещане за празнична атмосфера и ще се включим активно в организацията за осъществяването на Вашите идеи!

  От перфектния избор на цветя до изграждане на цялостната визия на събитието Ви, нашите партньори-декоратори ще се погрижат за доброто настроение на Вас и Вашите гости, предлагайки иновативни концепции и внимание към детайлите и винаги в готовност да надминат очакванията Ви!
  Ако сте организатор или координатор на събития, ако отдавате помещения за такива, ако сте флорален дизайнер, декоратор, сватбен агент, ресторант или просто искате да създадете специална атмосфера за Вашето мероприятие, тук е мястото, от което да набавите цветята за целите си!
  Позвънете на 0882 12 55 15 или се свържете с нас, като ни пишете на office@cvetq.bg и наш сътрудник ще Ви потърси, за да Ви информира по-подробно за изпълнението на Вашата поръчка!
  Корпоративни клиенти:
  На вниманието на корпоративните ни клиенти, бихме искали да предложим преференциални условия за пазаруване от нашия онлайн магазин. Знаем, че за Вас професионалните контакти са високо ценени и това се засвидетелства най-добре чрез семантиката на цветните аранжировки, за които можете да ни се доверите!

  Какво получавате като наш корпоративен клиент:

  Атрактивни отстъпки
  Месечно фактуриране - еднократно месечно заплащане
  Отстъпки за всички Ваши служители - фиксирани намаления на всички артикули
  Идивидуално обслужване - персонална грижа за специфичните изисквания на Вашия бизнес
  Гъвкави абонаменти и богат набор от услуги
  Уют Удома

  Ние сме тук, за да ти предложим една много свежа идея, която ще разнообрази ежедневието ти и ще претвори представите ти за домашен уют!

  В допълнение към прекрасните стайни растения, които ще намериш в съответната страница на сайта ни, решихме да създадем още една услуга, която кръстихме „Изненадай дома си“. С нея би било възможно да се радваш на любимите си цветя, които, може би често не остава време да си закупиш или нямаш навика да си подаряваш просто ей така, за себе си... и за твоя дом :)
E-cvete.com - доставка на цветя Пловдив
 • E-cvete.com - доставка на цветя Пловдив
 • Доставка на цветя
  в София, Пловдив, Варна, Бургас и цяла България.
  С услугите на онлайн магазин за доставка на цветя и подаръци Е-цвете, можете бързо и лесно да зарадвате своите близки в България с букет или аранжировка от нашите предложения.
Доставка на цветя Пловдив
 • Доставка на цветя Пловдив
 • По какъвто и да е повод, когато искате да изпратите най-красивите, привличащи погледа цветя, аранжирани в майсторски букети, доверете ни се! Фея на цветята ще ви помогне да намерите точно подходящия подарък и ви оставя уверени, знаейки, че цветята ще пристигнат свежи и красиво подредени на същия ден.
Доставка на цветя Плевен
 • Доставка на цветя Плевен
 • Цветята винаги са били универсалният и най-желан подарък. С нас Вие лесно, бързо и качествено може да зарадвате някой скъп за вас човек с невероятен букет цветя и поздрав в тематична и красива картичка. А защо да не добавите и плюшена играчка с която да изразите още по-добре любовта си?
  Заповядайте в онлайн магазин за цветя и подаръци flo.bg, и подарете съвършенство на ваш близък или приятел. Във flo.bg работят най-добрите аранжори на цветя, които влагайки всичко от себе си в работата, достигат до всяко сърце, сгряват всеки празник и носят лъч светлина, цвят и много оптимизъм. Всеки един от флористите, създаващи от цветята невероятни букети, имат богат опит в декорацията и аранжирането на цветя. Фантазията на нашите флористи е просто безгранична, което прави мисията на flo.bg повече от улеснена, а именно да зарадва всеки свой клиент, и да го накара да се върне при нас, правейки поредната поръчка на онлайн цветя.
  Цветята са специален израз на уважение и любов към нашите близки и приятели още откакто свят светува. В буквален смисъл. Човекът винаги е живял сред и с природата. Това да се подари цвете е било най-естественото нещо на света, което много от съвременните хора са забравили, поблазнени от много други и скъпи подаръци. А цветето по един неподправен начин може да изрази най-съкровените мисли и чувства на подаряващия го. Без думи, без излишни приказки.
Доставка на цветя до Перник
 • Доставка на цветя до Перник
 • Студио за флорален дизайн Ванила извършва доставка на цветя до Перник.
  Никога не е било толкова лесно да изпратите цветя на любимия човек – просто изберете букет от нашия онлайн магазин за цветя и оставете останалото на нас.

  Можете да изберете стилен букет от цветя, красива аранжировка по формата на сърце или пищна кошница с рози и да добавите към тях напитка, шоколадови бонбони или плюшена играчка, за да бъде изненадата пълна!

  Изберете цветя, изпратете усмивка с Ванила!


  Цена за доставка на цветя за следващ ден до Перник: 10.00 лв.
  Цена за експресна доставка на цветя до Перник: 20.00 лв.
  Експресна доставка за днес до Перник се приемат до 16:00 часа в работни дни и до 11:00 часа в събота
 • 10 Лева
Доставка на цветя Перник
 • Доставка на цветя Перник
 • Сайтът на ЦВЕТЯ.bg предоставя възможността за доставки на цветя и букети на територията на град Перник . Поръчката от онлайн магазина ни не изисква регистрация, но ако вече имаш такава, влез в профила си, за да следиш по-лесно статуса на всичките си поръчки!

  След като избереш букета, който искаш да поръчаш, в желания от теб размер, натисти бутон “Поръчай”.

  Тук ще можеш да добавиш картичка от менюта “Малки картички” и “Големи картички”, като натиснеш съотверната категория и избереш желаната картичка. След това можеш да запишеш своето пожелание, като разполагаш с 250 символа и можеш да решиш дали да запишеш името си, или да изпратим картичката анонимно.
E-cvete - доставка на цветя в Пазарджик
 • E-cvete - доставка на цветя в Пазарджик
 • „Онлайн магазин за цветя и доставка на цветя E-cvete предлага бърза и коректна доставка на цветя и букети в град Пазарджик. Доставката на цветя се извършва от локален магазин за цветя в град Пазарджик. Стандартната доставка е напълно безплатна, а експресната доставка (за същия ден) е 5.00лв.“
 • 5 Лева
Доставка на цветя Ловеч
 • Доставка на цветя Ловеч
 • Цветята винаги са били универсалният и най-желан подарък. С нас Вие лесно, бързо и качествено може да зарадвате някой скъп за вас човек с невероятен букет цветя и поздрав в тематична и красива картичка. А защо да не добавите и плюшена играчка с която да изразите още по-добре любовта си?
  Ние от Flo.BG ви предлагаме най-бързата и качествена доставка на цветя за всеки град в България. За да бъде подаръкът ви повече от специален, би било чудесна идея да се запознаете и с езика на цветята, т.е. кое цвете в какъв случай се подарява и на какъв тип хора.
Доставка на цнетя в Кюстендил
 • Доставка на цнетя в Кюстендил
 • В случай, че сте решили да изненадате приятно някого с цветя, а не можете да ги поднесете лично - разгледайте галерията надолу и изберете.
  Букетите се изработват в деня на поръчката. Поемаме гаранция за точния ден и час на доставка, както и за свежия вид на цветята. Доставката се извършва от служители на магазина с дискретност и акуратност.
  Доставката в рамките на град Кюстендил е безплатна.
  Не заплащате друго освен стойността на продукта, който сте избрали!
  Към всеки продукт е включен БОНУС - малка поздравителна картичка с текст по Ваш избор.
  При експресна поръчка (направени в деня на доставката) се заплащат допълнително 5лв.
  https://flowerskyustendil.weebly.com/
 • Страница от 2
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова