Виртуална реалност

VR , виртуална реалност
РОЖДЕН ДЕН В ПЪРВИЯ VR ПРИКЛЮЧЕНСКИ ЦЕНТЪР В БГ
 • РОЖДЕН ДЕН В ПЪРВИЯ VR ПРИКЛЮЧЕНСКИ ЦЕНТЪР В БГ
 • РОЖДЕН ДЕН В ПЪРВИЯ
  VR ПРИКЛЮЧЕНСКИ ЦЕНТЪР В БЪЛГАРИЯ
  Escape Reality е първият приключенски център с виртуална реалност в България. Намира се в центъра на София и предлага отлична възможност за провеждане на рожден ден за групи от 5 до 16 души, в рамките на 1 до 3 часа. Участниците се включват в мисия в Програма COSMOS - кооперативна приключенска игра, която ги изпраща на космическа станция Eden в далечния космос.

  рожден ден във виртуалната реалност

  Използвайки най-новото в технологиите за виртуална реалност, се постига пълно пренасяне във виртуалния свят, в който участниците заедно и действайки като екип преодоляват поставените пред тях предизвикателства, за да спасят своя екип и цялата вселена. Изживяването е уникално и предизвиква не само мисленето, но и сетивата на играчите. Не са необходими никакви специфични технически или двигателни умения.

  Естеството на използваните технологии прави играта подходяща за деца над 12 г. възраст.
 • 190 Лева
Виртуална реалност София
 • Виртуална реалност София
 • Пренеси се във времето и пространството и спаси вселената
  Избран си за мисия, която ще пренесе съзнанието ти в аватар, намиращ се на космическата станция Идън, изследваща портал към друга вселена. Имаш задачата да сформираш екипаж от общо до 4-ма членове и да се явите в комуникационния център на Програма “COSMOS” в избран от вас ден и час.

  Ще бъдете свързани със своите аватари за точно 1 час. Това е времето, с което разполагате да спасите нашия свят!

  Специално за ученици - 30% отстъпка с промо код UCHA16
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова