Регулиране на фарове Русе

Референтен номер
RF132323
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
15.11.2019
Описание
За услугата
Регулиране на фарове
Всеки шофьор е изпитвал дискомфорта от заслепяване с фарове на колите в насрещното движение или на автомобилът зад вас в колоната, или на дълъг път фаровете да осветяват дърветата край пътната настилка, вместо пътя. Правилното регулиране на фаровете е от изключително значение за сигурността на пътниците в автомобила. Тяхното периодично регулиране осигурява безопасни условия при шофиране както за вас, така и за другите хора на пътя.

След смяна или демонтаж на крушки и фарове може да бъде предизвикано разместване на позицията им. За невъоражено око те може да изглеждат идеално паснати, но всъщност да заслепяват острешно движешите се коли и да застрашават сигурността на пътя.

КАК МОЖЕМ ДА ВИ БЪДЕМ ПОЛЕЗНИ?
В автосервиз Дорела разполагаме със стенд за регулиране на фаровете и срещи скромната сума от 18лв. може да се възползвате от професионален реглаж на два фара.
Така ще получите перфектна осветеност на пътното платно, също и на всички опасности, които изникват на пътя – дупки, пешеходци, животни и други, което ще ви осигури необходимото време за реакция, за да предотвратите възможни инциденти.

Ако след регулажа имате проблем със слаба светлина предлагаме крушки със 100% повече светлина, които ще осветяват пътния участък много по-добре!

Бъдете отговорни на пътя и не заслепявайте останалите участници в движението.
Сертификати, рефернции, дипломи или др.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област Русе
Град
Русе
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 1110 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова