Регулиране на фарове Русе
 • Регулиране на фарове Русе
 • Регулиране на фарове
  Всеки шофьор е изпитвал дискомфорта от заслепяване с фарове на колите в насрещното движение или на автомобилът зад вас в колоната, или на дълъг път фаровете да осветяват дърветата край пътната настилка, вместо пътя. Правилното регулиране на фаровете е от изключително значение за сигурността на пътниците в автомобила. Тяхното периодично регулиране осигурява безопасни условия при шофиране както за вас, така и за другите хора на пътя.

  След смяна или демонтаж на крушки и фарове може да бъде предизвикано разместване на позицията им. За невъоражено око те може да изглеждат идеално паснати, но всъщност да заслепяват острешно движешите се коли и да застрашават сигурността на пътя.

  КАК МОЖЕМ ДА ВИ БЪДЕМ ПОЛЕЗНИ?
  В автосервиз Дорела разполагаме със стенд за регулиране на фаровете и срещи скромната сума от 18лв. може да се възползвате от професионален реглаж на два фара.
  Така ще получите перфектна осветеност на пътното платно, също и на всички опасности, които изникват на пътя – дупки, пешеходци, животни и други, което ще ви осигури необходимото време за реакция, за да предотвратите възможни инциденти.

  Ако след регулажа имате проблем със слаба светлина предлагаме крушки със 100% повече светлина, които ще осветяват пътния участък много по-добре!

  Бъдете отговорни на пътя и не заслепявайте останалите участници в движението.
РЕГУЛИРАНЕ НА ФАРОВЕ София
 • РЕГУЛИРАНЕ НА ФАРОВЕ София
 • РЕГУЛИРАНЕ НА ФАРОВЕ
  MOTOR expert предлага на своите клиенти възможност за проверка и регулиране на фарове.

  Цена на услугата: 15.00лв с ДДС
 • 15 Лева
Полиране на фарове София
 • Полиране на фарове София
 • Визио Уъркс ЕООД предлага на своите клиенти професионално отстраняване на нагара по фаровете, полиране, лакиране и прелакиране до заводски блясък с ГАРАНЦИЯ!
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова