Тенекеджийски услуги

Автотенекеджийски и автобояджийски услуги
  • Автотенекеджийски и автобояджийски услуги
  • Предлагам автобояджийски услуги от 80 лв за цял детайл с включени в цената материали в зависимост от цвят и състояние. Преливка на детайл - 50-60 лв . При повече от 4 детайла - бонус цялостно пастиране с вакса на автомобила!

    Боядисване на лети джанти - 120-200лв. Цена за цялостно боядисване - може да варира - от 800лв нагоре, според желанието на клиента. Промо цени за ТАКСИ цялостно пребоядисване (за нови автомобили или такива без забележки)

    Тенекеджийски услуги - зависи от обема на работа - изчукване на детайл 20-40 лв. За изкърпване на прагове, вежди, подове и др. по договаряне в зависимост от работата.

    Цени за коли ударени от градушка на място. Работим с професионални пистолети за полагане на покритие DeVILBISS. Разполагаме и с отделно помещение за боядисване (камера).
Автотенекеджийски и автобояджийски
  • Автотенекеджийски и автобояджийски
  • Автосервиз SDI PERFORMANCE предлага качествени услуги в сферата на автомобилите и мотоциклетите. Частично и цялостно боядисване, тенекеджийски услуги, полиране на фарове, лепене на брони и спойлери, боядисване на джанти. Цени: Боядисване-от 80 до 150лв на детайл. Бсядисване на цял автомобил-от 500 до 1500 лв Боядисване на джанти-от 30 до 60лв на бр. Полиране на фарове-от 20 до 40 лв на бр. Пастиране-от 70 до 150лв За лепене на брони и спойлери само след оглед.
Съобщете за нередност
Съобщение *
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова