Изработка и ремонт на народни носии Благоевград

Референтен номер
RF123801
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
  • На адрес на клиент
Публикувана на
10.07.2018
Описание
За услугата
Фирма “Шевица ЕООД“ е регистрирана в Благоевградския окръжен съд през месец декември 1992 година. Създател и ръководител на фирмата е Йордан Симонски. Във фирмата е организирано производство на печатна и сувенирна реклама-по същество рекламна агенция, художествена украса на фирмени и общоградски тържества, трансперанти, билбордове, ушиване на всякакъв вид знамена..

“Шевица ЕООД“ е специализирана в изработка и поправка на национални костюми.

По-голямата част от производството на фирма “Шевица ЕООД“ е свързано с изработването на национални костюми, покривки, българска бродерия и сувенири. Дейност, която продължава многолетните български традиции, дейност, която пие от живителните сокове на богатото фолклорно и етнографско наследство, от обичаите, разказваща за бита на предците ни - претворили вечния стремеж за изящество и красота.

Неповторима е работата, свързана с изработването на национални костюми. От пъстротъканите черги и килими, ризи и сукмани, в които са втъкани багрите от природата и душевната красота на безименния творец, да изваеш многообразните женски и мъжки носии.

Всичко това иска безкрайно търпение, за да усетиш вярно лавината от орнаментика и омайното съчетание на цветове в безчет комбинации, за да може костюмите да се доближат максимално до автентичния първообраз. Работи се с естествени материали, на ръка, специализирани щик машини и др.

Специалистите във ателиетата на фирма “Шевица ЕООД“ са професионалисти с дългогодишен стаж и опит, майстори на ръчната бродерия, гайтанджийки, шивачки и бродирачки. Изпълняват се поръчки от всички етнографски региони. Достатъчна е снимка или автентичен костюм, на базата на които художниците и моделиерите във фирмата разработват проекта на костюма.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област Благоевград
Град
Благоевград
Адрес
ул. "Аргир Манасиев" 6A
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 850 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова