Облекло и аксесоари

Аксесоари - ръчно изработени, Бижута – ръчно изработени, Гоблени, бродерии, Гравиране и щампи на подаръци, Ръчно плетиво, Шивашки услуги.
Шивашки услуги София
 • Шивашки услуги София
 • Best Clean предлага на своите клиенти извършване на различни шивашки услуги – корекции на облекла (подгъви, стесняване, смяна на ципове, смяна на хастар), както и професионални консултации. Предлагаме и шев и корекции на облекла от естествена и изкуствена кожа, работни облекла и униформи. Изработваме по поръчка и пердета, шалтета, спално бельо покривки и кърпи за заведения и хотели.
Обработка на дрехи за молци и акари София
 • Обработка на дрехи за молци и акари София
 • С края на зимата идва и проблемът с вълнените дрехи. Лесно можем да ги приберем и да им сложим нафталин, но дали това е най-доброто решение? Със сигурност нафталинът е най-лесния и популярен начин за предпазването от молци . Но това не е добре нито за здравето ни, нито за околната среда. А и миризмата е доста дразнеща.
  Според Американската агенция за опазване на околната среда (EPA) препаратите против молци са токсични. Те съдържат нафтален и парадихлоро бензен, за които е доказано, че са карциногени. Продължителното вдишване на техните пари може да причини проблеми с централната нервна система, черния дроб, кожата, да доведе до главоболие и много други неприятни последици за здравето ни. Дори добре пакетираните и внимателно използвани препарати срещу молци могат да причинят проблеми. Ограниченото им използване у дома също крие риск, особено за децата.

  BEST CLEAN предлага обработка на дрехите така, че акарите и молците се унищожават чрез използването на парфюми и отблъскващи компоненти. Вредителите, дори и да снесат яйца върху дрехата, загиват до 24 часа. Така дрехите ни остават запазени за по-дълго време.

  BEST CLEAN предлага почистване и обработка против акари и на одеяла, пухени синтетични завивки, калъфи за матраци, ковертюри, покривки завеси и пердета.

ОБРАБОТКА НА ПЕТНА (ДЕТАШИРАНЕ) София
 • ОБРАБОТКА НА ПЕТНА (ДЕТАШИРАНЕ) София
 • Успешното отстраняване на петната от текстила е критерий за професионализма и качеството на работа на едно ателие за химическо чистене. Ние се стремим да постигнем баланс между устойчивостта на багрилата и тъканите от една страна и използваните химикали за обработка на съответното петно от друга. Формулата на успеха ни се крие в квалификациран и опитен персонал, подходящи качествени продукти за деташиране и професионалната техника, с която разполагаме.

  Ние отстраняваме петна, разтворими в органичен разтворител, водоразтворими и набъбващи във вода петна; неразтворими петна и цветни петна. Край на петната от восък, вино, лютеница, химикали, олио, и т.н. ! При нас всеки артикул предаден за обработка на петна се третира предварително със съответния препарат, а при необходимост се извършва и последващо деташиране.

  Препоръчваме Ви ако мислите да дадете дадена дреха за обработка на петно да не сте го третирали в къщи с препарати, защото при неправилна обработка само бихте фиксирали петното.
Пилинг на дрехи София
 • Пилинг на дрехи София
 • Любимата ти блуза вече е на топчета! Best Clean има решение за теб – УСЛУГАТА ПИЛИНГ НА ДРЕХИ. Отстраняваме мъхчета и косъмчета от всички тъкани. Премахваме неприятните топчета и мъх от дрехите и възстановяваме тъканите като нови! Защо да се разделяте с предпочитания от теб пуловер единствено заради появилия се мъх? Ние ще отстраним досадните топчета бързо и лесно и той отново ще възвърне своя безупречен вид. Жилетки, пуловери, плетени елечета, вълнени поли, панталони, якета, сака, балтони могат да бъдат обработени от нас, така че да изглеждат отново перфектно. Предпочитана услуга за всеки гардероб!
Боядисване на дрехи София
 • Боядисване на дрехи София
 • Искате да промените или освежите цвета на Вашето кожено яке или текстилна дреха тогава изберете услугата БОЯДИСВАНЕ
  Ние разполагаме с палитра от 12 цвята, от които Вие може да избирате, за да боядисате вашата дреха. Когато избирате цвят трябва да се съобразите със следните изисквания:
  1. При текстилните изделия е необходимо съдържанието на памук да е минимум 80% за качествено боядисване.
  2. В зависимост от това какви дефекти искате да прикриете или цвят да постигнете при боядисването в повечето случаи следва да избирате цвят, по-тъмен от този на вашата дреха.
  3. Дрехата трябва да бъде предварително почистена, за да може тя равномерно да се боядиса. Евентуално наличие на петна или прах биха влошили качеството на боядисването.
  4. Предварително трябва да сте отстранили евентуални дефекти по дрехата (наличие на скъсан подгъв, цип, копче и т.н.), за да се избегне допълнително разкъсване при боядисването.
  5. Не препоръчваме боядисване при обезцветени дрехи (напр. петна от белина) или наличие на петна от лепило, блажна боя или смола. Тогава на тези места боята няма да се абсорбира в текстила, така както за останалата част на дрехата.

  6. При боядисване на кожени изделия е необходимо предварително химическо почистване, което Ви дава допълнителна гаранция за трайността на боята!


  Бъдете сигурни, че като боядисате съответното изделие, независимо дали е кожа или текстил - то няма да пуска на други Ваши дрехи, ще можете спокойно да го носите и перете.
Химическо чистене София
 • Химическо чистене София
 • Химическото почистване ( или още т.нар. сухо почистване без вода) се извършва в специализирани машини за химическо чистене, които работят с химически разтворител. Машините са с микропроцесорен контрол на почистващия процес и са снабдени с еко филтър с контрол на налягането. Използват се широк асортимент за предварителна и последваща обработка на петната и замърсяванията по дрехите, които са изключително деликатни към тъканите и материите. Дооформянето на дрехите се извършва със професионално оборудване за гладене. За Вашите дрехите се грижи добре обучен квалифициран персонал с нужните знания и опит, необходими за да изчистят дрехите Ви правилно.
Ует клийнинг София
 • Ует клийнинг София
 • С УЕТ клийнинг ние Ви предлагаме цялостно, хигиенично и екологично почистване на текстила на водна основа без употреба на неразтворими химикали. УЕТ клийнинг е едновременно деликатен към материите, и ефективно отстраняващ петната. Процесът е приложим за всички видове текстил - от тениски до вечерни рокли. Дори и най-деликатните тъкани и материи /вкл. вълна, кашмир, коприна, синтетика/, които не подлежат на обработка при химическо чистене могат да бъдат ефикасно почистени с УЕТ технологията. НИЕ ВИ ГАРАНТИРАМЕ ВИСОКИ РЕЗУЛТАТИ С УЕТ КЛИЙНИНГ


  Пет основни стъпки при УЕТ обработката на дрехите Ви
  Квалифициран персонал грижливо сортира Вашите дрехи; предварително обработва някои от петната, след което следва водно почистване, сушене и накрая приключваме с гладене.  Грижа за яркосттта на цветовете и материите
  УЕТ почистването възстановява чистота на бялото и яркостта на цветовете, което често се нарушава при последователно почистване. Дрехите запазват тяхната оригинална мекота и еластичност.

  Свеж и приятен мирис след почистване
  При новата технология УЕТ, текстилното почистване се извършва без употребата на перхлоретилен (основен препарат при химическото чистене ). Така дрехите стават по-чисти и свежи от същите почистени с разтворители. Няма неприятни миризми от химични препарати.

  НИЕ РАБОТИМ С УЕТ ТЕХНОЛОГИЯТА ПО МЕТОДА LANADOL НА ФИРМА KREUSSLER. УЕТ клийнинг почистването за първи път е въведено във Франция в началото на 1991г. Като метод LANADOL на фирма KREUSSLER, събира все повече почитатели. Към момента повече от 400 ателиета за химическо чистене във Франция са оставили своите машини в миналото и използват този метод на почистване, било самостоятелно или в допълнение към разтворител.


  ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ УЕТ ПОЧИСТВАНЕ С ПРОЦЕСА ЛАНАДОЛ ?
  Прецизност на работата и технологично модерно оборудване
  Чрез предварително създадени програми за почистване съобразени с вида материя и изискванията на производителя, ние задаваме и следим абсолютно прецизно механичното въздействие, температурата при обработка, както и остатъчната влажност върху текстила. Всичко това се извършва чрез високо технологично модерно оборудване на белгийската фирма IPSO и продукти на фирма KREUSSLER.


  Гарантираме по-ефективно почистване на петната
  При процеса LANADOL имаме употребата на няколко професионални препарата автоматично дозирани с помпи: почистващ продукт, стабилизиращ ефекта върху цветовете; продукт със запечатващо действие; препарат предотвратяващ намачкването и дезинфектиращ препарат. Именно за това като резултат имаме ефективно отстраняване на по-голяма част от петната.


  Екологично пране на текстила във вода
  Текстилното почистване на водна основа с процеса LANADOL използва биоразрушими продукти в пълно съответствие с опазване на околната среда. Те не миришат, не са токсични и не водят до изгаряния.

Колосване на дрехи София
 • Колосване на дрехи София
 • олосването на ризи, покривки и други изделия от памук и изкуствена коприна подобрява външния им вид, затруднява отлагането на замърсявания. Като краен ефект услугата колосване придава една твърдост/сатенираност на текстила. След изглаждане колосаната дреха е предпазена в по-голяма степен от намачквания в сравнение със същата ако не е колосана. Ние прилагаме тази услуга при желание на клиента. Препоръчваме услугата КОЛОСВАНЕ както на индивидуалния клиент (за ризи, сака, панталони, спално бельо), така и за корпоративни клиенти - ресторанти (за обработка на покривки, салфетки и т-шлайфери).
Парно гладене София
 • Парно гладене София
 • Професионалното парно гладене може да придаде изискан и безупречен външен вид на вашите дрехи, костюми, спално бельо, покривки, пердета и т.н. Ние в BEST CLEAN разполагаме с професионална техника за парно гладене на дрехи: ризи, панталони, сака, тениски, блузи, рокли, поли, както и с професионална техника /каландър/ за гладене на спално бельо, чаршафи, калъфки, покривки, салфетки, т-шлайфери. Гладенето е много важен краен процес при почистването на една дреха, който ако не е извършен качествено и правилно може да придаде неприветлив външен вид на приносителя на дадената дреха. При професионалното парно гладене в основата е мощното действие на парата, която бързо прониква през тъканите, отпуска ги и така ги изглажда. Тук за разлика от гладенето с обикновена ютия, деликатното действие на парата запазва тъканта и така удължава живота й. От друга страна при гладенето с обикновена ютия се достига по-бързо до износване на плата в резултат на натиска с ютията, гладенето без пара, както и по-голямата продължителност на самия процес . Препоръчваме Ви да следвате инструкциите за състава и вида материя, за да може правилно да изберете на каква температура да гладите дрехите в къщи. Ако обаче имате съмнения за крайния резултат, не се колебайте и се обърнете към професионалистите. Ние с радост ще изгладим всички гънки и ще придадем един отличен вид за Вашите дрехи и бельо.
Сушене на обемно пране София
 • Сушене на обемно пране София
 • Защо трябва да сушим в къщи на закрито когато това е вредно за здравето, особено за астматиците.

  Шотландският в. "Хералд" (heraldscotland.com/news), позовавайки се на най-ново проучване на британски специалисти, предупреждава, че когато простираме у дома, увеличаваме влагата в помещенията с 30 процента в деня на прането и с 15 процента след това.

  Това неминуемо води до появата на спори на плесени и до влошаването на качеството на дишания в апартамента въздух. В такива условия лесно се развиват астма и други алергични заболявания. Best Clean предлага услугата Сушене в своя основен пакет услуги. Ателието разполага с белгийски и немски професионални машини: IPSO, Miele, Electrolux с капацитет от 5 кг за индивидуални поръчки до 40 кг за промишлено сушене. Машините са изцяло с процесорно управление, което ни дава възможност да сме гъвкави в при изпълнението на тази услуга.
Пране на постелъчно бельо София
 • Пране на постелъчно бельо София
 • Best Clean разполага с професионално перилно стопанство. Пералнята е оборудвана с напълно нови модерни сертифицирани машини Miele – Германия, IPSO – Белгия, Girbau – Испания, отговарящи на последните международни стандарти.
  Използват се течни професионални перилни препарати на фирмите CHRISTEYNS - Франция, ЕKOLAB- САЩ и TINTOLAV- Италия. Системите за управление на дозировките са изцяло с компютърно управление, което гарантира коректното подаване на продуктите към пералните машини. Именно тези автоматизирани системи за пране изключват всякакви грешки и некачествена работа.
  Best Clean предлага услугата ПРАНЕ, както за граждани така и за корпоративни клиенти.
  На всички хотели, ресторанти, фитнеси, фризьорски салони и др., които биха искали да направят своя бизнес по-успешен, предлагаме преференциални условия за обслужване на техния инвентар: кърпи, чаршафи, одеала, завивки, пердета, престилки, униформи и др..
Импрегниране на дрехи София
 • Импрегниране на дрехи София
 • Импрегнацията означава напояване на платове или други материи със специални разтвори от катран, смола или каучук, с цел те да станат непромокаеми и водоустойчиви. Ние предлагаме услугата импрегнация на шлифери, якета, ловджийски екипи, моторни екипи и защитни работни облекла.

  Екстремните условия на употреба изискват най-добрия възможен продукт за отблъскване на водата. Ние използваме специализирани продукти за импрегниране на Вашите дрехи, с което те ще запазят своето първоначално представяне много дълъг период от време. Ще възстановим дишащите способности на материите, първоначалния им външен вид и фабрично нанесената импрегнация.
  Прилагаме услугата за екипировки независимо дали са направени от синтетичен материал, специален текстилен материал или памук. Например услугата е приложима, както за мото-облекла с мембрани от „Тех” материи (GoreTex, WindTex, SympaTex и т.н.), така и за палатки, спални чували и други къмпинг аксесоари. Чрез импрегнацията ще запазите тъканите дишащи, водонепропускливи и еластични. Дрехите остават надеждни и при повторна импрегнация след почистване или пране на тъканите.
 • 4 Лева
Боядисване и импрегниране на тъкани София
 • Боядисване и импрегниране на тъкани София
 • СПК Евростил извършва:

  Пране на болничен постелъчен инвентар
  Пране на болнично работно облекло
  Пране на всякакъв вид болнични артикули
  Пране на хотелски инвентар /бельо, хавлии и др./
  Пране на ресторантски инвентар /покривки, престилки, туники и т.н./
  Пране на работно облекло от всякакъв вид дейност.
  Химическо чистене
  Боядисване и импрегниране
  Пране на килими
  и много други
  За да ви бъдем полезни, ние непрекъснато инвестираме в най--съвременните технологии и оборудване.

  За качественото изпълнение на услугата предлагаме богата гама дейности.

  За Ваше улеснение работим 24 часа в денонощието 365 дни в годината.

  - Приемаме и доставяме поръчката от и до обекта на клиента със специализаран транспорт.

  - Обработваме текстила по технологията на

  - Пакетираме в ПВЦ опаковки.

  - Издаваме платежни документи на базата на приемно-предавателни протоколи и описи.

  - Стараем се услугата да бъде изпълнена винаги качествено и в срок.
Шивашки услуги София
 • Шивашки услуги София
 • В МОДНО АТЕЛИЕ “МАРИБЕЛЛА”.
  Ние предлагаме шивашки услуги и дизайнерски решения за Вас.
  Изработваме цялостни изделия и правим корекции на вашите любими дрехи.

  Ще се радваме да ни пишете или обадите, за да отговорим на Вашите запитвания.
  ПРИЕМАНЕ НА ПОРЪЧКИ ЗА ЦЯЛОСТНИ ИЗДЕЛИЯ
  – Дамско, мъжко и детско облекло

  – Официални облекла


  ФИРМЕНО ОБЛЕКЛО ПО ПОРЪЧКА
  – работно облекло за готвачи
  – медицински униформи
  – униформи за сервитьори и бармани
  – работни престилки
  – работно облекло за камериерки

  КОРЕКЦИИ
  – стесняване
  – отпускане
  – скъсяване
  – подгъви
  – смяна на ципове и др.

  ВЪРНЕТЕ ЖИВОТА НА СТАРИТЕ СИ ДРЕХИ
  Не изхвърляйте любима рокля, защото ви е малка или пък дънки, които са демоде… Почти всяка ваша дреха има потенциал да се превърне в нещо ново и интересно. Елате при нас, заедно ще обсъдим различни идеи и ще “съживим” това, което лежи в дъното на гардероба ????

  ДРУГИ
  – ушиване на пердета

  Изработка на плетени дрехи и аксесоари по поръчка.

  На място в ателието можете да разгледате някои от нашите модели, които могат да бъдат направени според Вашите лични размери и модификации.
  Разполагаме с разнообразие от платове, от които можете да избирате.
Бродерии по ваш избор София
 • Страница от 8
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова