Обработка на дрехи за молци и акари София
 • Обработка на дрехи за молци и акари София
 • С края на зимата идва и проблемът с вълнените дрехи. Лесно можем да ги приберем и да им сложим нафталин, но дали това е най-доброто решение? Със сигурност нафталинът е най-лесния и популярен начин за предпазването от молци . Но това не е добре нито за здравето ни, нито за околната среда. А и миризмата е доста дразнеща.
  Според Американската агенция за опазване на околната среда (EPA) препаратите против молци са токсични. Те съдържат нафтален и парадихлоро бензен, за които е доказано, че са карциногени. Продължителното вдишване на техните пари може да причини проблеми с централната нервна система, черния дроб, кожата, да доведе до главоболие и много други неприятни последици за здравето ни. Дори добре пакетираните и внимателно използвани препарати срещу молци могат да причинят проблеми. Ограниченото им използване у дома също крие риск, особено за децата.

  BEST CLEAN предлага обработка на дрехите така, че акарите и молците се унищожават чрез използването на парфюми и отблъскващи компоненти. Вредителите, дори и да снесат яйца върху дрехата, загиват до 24 часа. Така дрехите ни остават запазени за по-дълго време.

  BEST CLEAN предлага почистване и обработка против акари и на одеяла, пухени синтетични завивки, калъфи за матраци, ковертюри, покривки завеси и пердета.

ОБРАБОТКА НА ПЕТНА (ДЕТАШИРАНЕ) София
 • ОБРАБОТКА НА ПЕТНА (ДЕТАШИРАНЕ) София
 • Успешното отстраняване на петната от текстила е критерий за професионализма и качеството на работа на едно ателие за химическо чистене. Ние се стремим да постигнем баланс между устойчивостта на багрилата и тъканите от една страна и използваните химикали за обработка на съответното петно от друга. Формулата на успеха ни се крие в квалификациран и опитен персонал, подходящи качествени продукти за деташиране и професионалната техника, с която разполагаме.

  Ние отстраняваме петна, разтворими в органичен разтворител, водоразтворими и набъбващи във вода петна; неразтворими петна и цветни петна. Край на петната от восък, вино, лютеница, химикали, олио, и т.н. ! При нас всеки артикул предаден за обработка на петна се третира предварително със съответния препарат, а при необходимост се извършва и последващо деташиране.

  Препоръчваме Ви ако мислите да дадете дадена дреха за обработка на петно да не сте го третирали в къщи с препарати, защото при неправилна обработка само бихте фиксирали петното.
Пилинг на дрехи София
 • Пилинг на дрехи София
 • Любимата ти блуза вече е на топчета! Best Clean има решение за теб – УСЛУГАТА ПИЛИНГ НА ДРЕХИ. Отстраняваме мъхчета и косъмчета от всички тъкани. Премахваме неприятните топчета и мъх от дрехите и възстановяваме тъканите като нови! Защо да се разделяте с предпочитания от теб пуловер единствено заради появилия се мъх? Ние ще отстраним досадните топчета бързо и лесно и той отново ще възвърне своя безупречен вид. Жилетки, пуловери, плетени елечета, вълнени поли, панталони, якета, сака, балтони могат да бъдат обработени от нас, така че да изглеждат отново перфектно. Предпочитана услуга за всеки гардероб!
Боядисване на дрехи София
 • Боядисване на дрехи София
 • Искате да промените или освежите цвета на Вашето кожено яке или текстилна дреха тогава изберете услугата БОЯДИСВАНЕ
  Ние разполагаме с палитра от 12 цвята, от които Вие може да избирате, за да боядисате вашата дреха. Когато избирате цвят трябва да се съобразите със следните изисквания:
  1. При текстилните изделия е необходимо съдържанието на памук да е минимум 80% за качествено боядисване.
  2. В зависимост от това какви дефекти искате да прикриете или цвят да постигнете при боядисването в повечето случаи следва да избирате цвят, по-тъмен от този на вашата дреха.
  3. Дрехата трябва да бъде предварително почистена, за да може тя равномерно да се боядиса. Евентуално наличие на петна или прах биха влошили качеството на боядисването.
  4. Предварително трябва да сте отстранили евентуални дефекти по дрехата (наличие на скъсан подгъв, цип, копче и т.н.), за да се избегне допълнително разкъсване при боядисването.
  5. Не препоръчваме боядисване при обезцветени дрехи (напр. петна от белина) или наличие на петна от лепило, блажна боя или смола. Тогава на тези места боята няма да се абсорбира в текстила, така както за останалата част на дрехата.

  6. При боядисване на кожени изделия е необходимо предварително химическо почистване, което Ви дава допълнителна гаранция за трайността на боята!


  Бъдете сигурни, че като боядисате съответното изделие, независимо дали е кожа или текстил - то няма да пуска на други Ваши дрехи, ще можете спокойно да го носите и перете.
Химическо чистене София
 • Химическо чистене София
 • Химическото почистване ( или още т.нар. сухо почистване без вода) се извършва в специализирани машини за химическо чистене, които работят с химически разтворител. Машините са с микропроцесорен контрол на почистващия процес и са снабдени с еко филтър с контрол на налягането. Използват се широк асортимент за предварителна и последваща обработка на петната и замърсяванията по дрехите, които са изключително деликатни към тъканите и материите. Дооформянето на дрехите се извършва със професионално оборудване за гладене. За Вашите дрехите се грижи добре обучен квалифициран персонал с нужните знания и опит, необходими за да изчистят дрехите Ви правилно.
Импрегниране на дрехи София
 • Импрегниране на дрехи София
 • Импрегнацията означава напояване на платове или други материи със специални разтвори от катран, смола или каучук, с цел те да станат непромокаеми и водоустойчиви. Ние предлагаме услугата импрегнация на шлифери, якета, ловджийски екипи, моторни екипи и защитни работни облекла.

  Екстремните условия на употреба изискват най-добрия възможен продукт за отблъскване на водата. Ние използваме специализирани продукти за импрегниране на Вашите дрехи, с което те ще запазят своето първоначално представяне много дълъг период от време. Ще възстановим дишащите способности на материите, първоначалния им външен вид и фабрично нанесената импрегнация.
  Прилагаме услугата за екипировки независимо дали са направени от синтетичен материал, специален текстилен материал или памук. Например услугата е приложима, както за мото-облекла с мембрани от „Тех” материи (GoreTex, WindTex, SympaTex и т.н.), така и за палатки, спални чували и други къмпинг аксесоари. Чрез импрегнацията ще запазите тъканите дишащи, водонепропускливи и еластични. Дрехите остават надеждни и при повторна импрегнация след почистване или пране на тъканите.
 • 4 Лева
Химическо чистене и парно гладене на дрехи
 • Химическо чистене и парно гладене на дрехи
 • Предлагаме следните услуги:
  -химическо чистене
  -пране
  -парно гладене
  -почистване на петна
  -хигиенично опаковане
  В ателиетата за химическо чистене CLEAN FACTORY всеки клиент получава отлично обслужване и високо качество. Дрехите са грижливо почистени, изгладени и опаковани.
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова