Монтиране на полилей София

Референтен номер
RF189545
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
27.11.2019
Описание
За услугата
Монтиране на полилей е характерна дейност от областта на ремонтно – монтажните дейности, които са пряко свързани с обновяването на дома. Полилеите са вид осветителни тела, в еднаква степен подходящи за всяко едно помещение на жилището. Често те се поставят в дневната, но такива фигурират още в спалнята или някой от коридорите.

Задължителна такса посещение 30лв. за работен ден и в работно време!!!

След направена диагностика от техническо лице на ЕР Строй Ремонти ЕООД се обявява цена и условия за ремонт на уреда или системата!
При налични части ремонтът се извършва на място и веднага, а при липса на частите се уговаря следващ ден и час за второ посещение и ремонт на уреда!За да сме сигурни в правилния им избор, трябва да познаваме не само разнообразните модели на пазара, но и начините на свързване. Това е обаче техническа операция, ето защо електротехник или електричар са тези, от които имаме нужда при такива случаи. По принцип има и много домашни майстори, които донякъде разбират от монтаж на осветителни тела, но те винаги са застрашени от това да допуснат фатална грешка, в резултат на което да нанесат трайни увреждания на бушоните и на ел.таблата, а това може да доведе до прекъсване на електрическото захранване за дълго време. Има различни по вид полилеи, включително и такива от типа паяк, които се състоят от четири глобуса с по една стандартна електрическа крушка. Трябва да се действа внимателно при работата с фасонките и цялата конструкция, защото само по този начин клиентите ще се убедят, че са избрали правилната фирма. Полилеите се поставят по различни причини – търсене на промяна на домашната обстановка или просто като по-добър вариант за осветлението. Изработват се от разнообразни материали, но специално глобусите са най-често от стъкло. Благодарение на богатия и разнообразен избор, всеки може да намери най-добрата лампа и да се радва на отлично осветление.
Сертификати, рефернции, дипломи или др.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област София - град
Град
София
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 250 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова