Мистър Клийн – професионално почистване в София

Референтен номер
RF791765
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на клиент
Публикувана на
08.04.2017
Описание
За услугата
Ако искате вашият дом да е винаги чист и уютен, то професионалните почистващи услуги на „Мистър Клийн” са идеалното решение за вас. Ние сме професионалната почистваща фирма в София, на която може да се доверите. Всеки път, когато вашият дом или офис имат нужда от безупречно почистване, експертите от „Мистър Клийн” са готови да ви помогнат.

Ние сме едни от най-добрите експерти, към които можете да се обърнете, когато става на въпрос за професионално почистване по домовете в София. Без значение дали живеете в центъра или покрайнините, в къща или апартамент, експертите от „Мистър Клийн” ще направят така, че домът ви да заблести от чистота. Ние сме еднакво добри както в прането на килими, така и в чистенето на прозорци или мека мебел. Изберете нас за почистване на дома в София.
Предимствата да наемете нас

Всяка почистваща услуга от „Мистър Клийн” е съобразена с вашите изисквания и нужди. Ние доставяме качество и сигурност за всички наши клиенти, независимо дали сте си поръчали абонаментно почистване на офиса или пък само измиване на прозорци и дограма. При нас всеки клиент и всяка поръчка са важни. Освен това, вие ще може да се възползвате и от:

Опитен и доказан в почистването на домове и офиси екип
За поддръжката на вашия дом или офис ние използваме немско оборудване и технологии
Ние извършваме професионално почистване само с еко и биоразградими почистващи препарати
100% Гарантирани Резултати
Без допълнителни такси и скрити разходи
Условия за поръчка
На телефон 0876 690 044 вие ще получите напълно безплатна ценова оферта за единично или абонаментно почистване по домовете или пък вашия офис. Не се колебайте, а се възползвайте от качеството на нашите услуги, на достъпни цени и покриващи цяла София! „Мистър Клийн” е професионалната почистваща фирма в София, на която можете да се доверите напълно.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област София - град
Град
София
Адрес
ж.к. Красна поляна 2 239-Б София 1330.
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 664 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова