Почистване

Почистване на офиси, складове, бизнес сгради
Почистване на дворове София
 • Почистване на дворове София
 • Фирма за почистване на дворове – цени за извозване на отпадъци в София.
  Грижата за градината, както и почистване на дворове от строителни отпадъци, клони и стари дънери, останали от студената зима, изсъхнали бурени и храсти от есенния сезон си искат нужното време и внимание. Съществуват фирми, които предлагат именно такъв тип грижа за градина и дворове, сега може да се обърнете за подробности към тях.
  Цени за почистване на дворове в София и региона

  Събаряне на временни постройки от 25 до 30 лв. за кубичен метър.

  Почистване на храсти, дървета и клони от 1.50 до 3.00 лв. за квадратен метър.

  Извозване на строителни и битови отпадъци от 15 до 25 лв. за кубичен метър.

  Изнасяне на битови отпадъци от 2 до 45 лв. за кубичен метър.

  Изнасяне на строителни отпадъци от 80 до 120 лв. за кубичен метър.

  Изнасяне на клони и дърва от 20 до 35 лв. за кубичен метър.

  Почистване на пръснати дребни отпадъци от 0.60 до 2.00 лв. за квадратен метър.

  Почистване на постройки с дезинфекция от 1.00 до 5.00 лв. за квадратен метър.

  Почистване и извозване на животинска тор от 35.00 до 80.00 лв. за кубичен метър.
Почистване след смърт в клошарски апартамент
 • Почистване след смърт в клошарски апартамент
 • Колко струва почистване след смърт в клошарски апартамент?
  – Почистване на жилище до 60 кв/м – 120 – 200 лв. В цената влиза демонтаж на 10 мебела, събиране на 250 чувала с боклуци, изнасяне, товарене и извозване до депо.

  – Почистване на жилище до 90 кв/м – 160 – 240 лв. В цената влиза демонтаж на 15 мебела, събиране на 300 чувала с боклуци, изнасяне, товарене и извозване до депо.

  – Почистване на жилище до 110 кв/м – 200 – 280 лв. В цената влиза демонтаж на 20 мебела, събиране на 350 чувала с боклуци, изнасяне, товарене и извозване до депо.

  – Почистване на жилище до 140 кв/м – 240 – 320 лв. В цената влиза демонтаж на 25 мебела, събиране на 400 чувала с боклуци, изнасяне, товарене и извозване до депо.

  – Почистване на силно замърсени или клошарски жилища (с много слузести отпадъци) от 20 до 55 лв. кубичен метър.
  Екипът от специалисти е квалифициран в почистването дори на най-сложните травми, включително:
  Убийства и самоубийство;

  Необслужвана смърт;

  Почистване на разливи кръв и други телесни течности;

  Промишлените аварии

  Биоразградимо саниране и отстраняване

  Заразни санитарни заболявания
  Някои ценови фактори, които могат да допринесат за цената са:
  Броят на засегнатите помещения;

  Нивото на увреждане структурата на дома;

  Колко дълго жертвата е била оставена без надзор;

  Неочаквани усложнения (напр. презапасяване, машини, големи количества на лично имущество).
  Какви са начините за плащане на фирма с услуги в почистване след смърт?

  Размерът на разходите по почистване е в резултат на това, което получавате, а именно – добре почистени, дезинфекцирани и напълно пригодени за ново настаняване помещения;

  Изхвърляне на всякакви мебели и части от интериора, които са били засегнати;

  Достъпна услуга за всеки, дори за бездомни, стари хора, клошари или хора с психически заболявания. Не минавайте през това сами. Свържете се с нас по всяко време, на деня. Фирма по почистване след смърт ще помогне.
Почистване на апартамент и дезинфекция София
 • Почистване на апартамент и дезинфекция София
 • Има три основни обстоятелства, при които може да се нуждаете от помощта на специализирана фирма за почистване на апартамент, която чисти и дезинфекцира помещения след смърт.
  Първият е, когато самата смърт е причина за проблем. Това може да бъде само един матрак или стол, който е бил разрушен от телесни течности и семейството скоро ще се освободи от него, отколкото да се опита да го почиства.
  Второто обстоятелство за почистване на апартамент и дезинфекция е, когато начинът на живот на лицето, което е починало прави мястото, където е живяло и умира, трудно за семейството да се справи с него.
  Болнично обезпаразитяване при престой на труп.
  Въпреки, че тялото ще бъде отстранено до погребение е често срещано явление дома, за да бъде в окаяно състояние.
  Цени за почистване на апартамент и дезинфекция.
  – Почистване и дезинфекция на жилище до 60 кв/м – 120 – 200 лв. В цената влиза болнична дезинфекция, демонтаж на 10 мебела, събиране на 250 чувала с боклуци, изнасяне, товарене и извозване до депо.

  – Почистване и дезинфекция на жилище до 90 кв/м – 160 – 240 лв. В цената влиза болнична дезинфекция, демонтаж на 15 мебела, събиране на 300 чувала с боклуци, изнасяне, товарене и извозване до депо.

  – Почистване и дезинфекция на жилище до 110 кв/м – 200 – 280 лв. В цената влиза болнична дезинфекция, демонтаж на 20 мебела, събиране на 350 чувала с боклуци, изнасяне, товарене и извозване до депо.

  – Почистване и дезинфекция на жилище до 140 кв/м – 240 – 320 лв. В цената влиза болнична дезинфекция, демонтаж на 25 мебела, събиране на 400 чувала с боклуци, изнасяне, товарене и извозване до депо.

  – Почистване и болнична дезинфекция, на силно замърсени или клошарски жилища (с много слузести отпадъци) от 20 до 55 лв. кубичен метър.

Почистване на фекалии след наводнение София
 • Почистване на фекалии след наводнение София
 • Почистване на фекалии след наводнение в мазета
  Почистване на фекалии и изхвърляне на боклуци от мазе в София. Костови.Бг предлага цялостно почистване на наводнени мазета и приземни помещения. В края на всеки уикенд си обещавате, че следващата седмица наистина ще се заемете с подреждането на мазето. В повечето случай тази седмица все не идва. Това е доста неприятна задача. На никого не му е неприятно да се рови в стари вещи, остатъци от мебели и електроуреди. Повечето вече са за изхвърляне и не е ясно защо още стоят. Множество от тях остават затрупани под фекалии след наводнение в мазето. В много случай е разумно да се намесят бригадите за почистване на фекалии след наводнения и аварии.
  Работим почистване на фекалии в силно замърсени помещения.!
Почистване на кръв и дезинфекция в София
 • Почистване на кръв и дезинфекция в София
 • Почистване на кръв и дезинфекция с дезинфектанти
  Сдружение „Костови“ предлага почистване на кръв в апартаменти, къщи, магазини, гаражи и други помещения. Дезинфекция с дезинфектанти които имат бактерицидно, туберкулоцидно, спороцидно, вирусоцидно, фунгицидно и алгицидно действие. Третиране против (B.subtilis) (Полиомиелитен вирус тип 1,2,3, Аденовирус 3, коксаки вирус типове А2, В1 и В5, HАV, HBV, HIV) (C. albicans, A. niger). Почистване и премахване на миризма след дълъг престой на труп в София.
  За семействата, които са претърпели насилие или сериозен инцидент в дома си, не винаги е ясно кой почиства кръвта и останките на местопрестъплението. Много семейства се справят с този подвиг сами или с помощта на близки приятели.

  Днес, тежестта за почистване след убийство, самоубийство или злополука може да се окаже облекчение с помощта и опита на почистваща компания.
  Свържете се с нас!
Почистване на жилище мазе и таван София
 • Почистване на жилище мазе и таван София
 • Почистване на жилище с мазе и таван в София 088 601 6001
  Почистване на жилище е услуга която включва демонтаж на мебели, изнасяне и извозване. Демонтаж на подови настилки, ламперии, кухненски шкафове, секции, гардероби и други. Костови.Бг предлага събиране на отпадъци в чували за смет. Изнасяне от всички етажи пеша, товарене и извозване до депо за смет.
Изхвърляне на стари вещи и боклуци София
 • Изхвърляне на стари вещи и боклуци София
 • Изхвърляне на стари вещи и боклуци в София
  Голяма част от хората месеци наред убеждават себе си, че ще се заемат с дълго отлаганото изхвърляне на стари вещи и боклуци. Този момент, обаче, все не идва. И така, в дома им се трупат непотребни неща, които пречат на нормалния живот в дома. Как да се избавим от всичко това без да нарушаваме спокойствието си и да отлагаме семейни и служебни планове?
  Достатъчно е да се обадите на хамалите и да запазите дата, на която да ви посетят и да ви избавят от ненужните вещи. Бъдете сигурни, че само за няколко часа домът ви ще придобие максимално подреден и чист вид. Натрупаните вещи неминуемо създават усещането за разхвърляно и некомфортно жилище. Никой не иска да живее в подобна неприятна и потискаща обстановка. Поговорете с представител на хамалската бригада. Нека ви запознаят с офертите си, а вие сами ще прецените коя е подходяща за вас. Уточнете окончателно какво желаете да направят за вас хамалите, споразумейте се за цената и всичко е готово.
  Не пропускайте качественото изхвърляне на стари вещи и боклуци.
  В договорения ден бъдете в дома си навреме, за да не възпрепятствате работата на бригадата. Осигурете им достъп, покажете им към кое трябва да се насочат и ги оставете да си вършат работата. Задачата за изхвърляне на стари вещи и боклуци от дома ви няма да затрудни по никакъв начин бригадата. Те са се специализирали и до час ще са приключили с обекта. В зависимост от обема и количеството на вещите, хамалите ще използват здрави чували и подходящ камион. След като съберат и натоварят всичко, ще се отправят към сметището. Това е начинът да бъде запазена чиста природата. Никой няма право да изхвърля ненужните си вещи в контейнера за боклук пред блока. Това е нарушение на закона и се наказва със строги санкции. Глобата е доста солена.
Почистване и извозване на отпадъци София
 • Почистване и извозване на отпадъци София
 • Почистване и извозване на отпадъци в столична община
  Всеки собственик би се разочаровал, ако разбере, че ще трябва да се заеме първо с почистване и извозване на отпадъци и едва тогава да се радва на новата си придобивка. Все още има недобросъвестни хора, които не считат за нужно да оставят жилището, което са продали в наистина чист и спретнат вид. Вярно е, че не е честа практика, но все пак се среща.

  Погледнете цените за извозване на отпадъци на Сдружение „Костови“
  Друг случай, в който се налага почистване и извозване на отпадъци е, когато жилището се наследява от възрастни хора. Те не са имали физическата възможност да поддържат добра хигиена в него. Новите собственици задължително трябва да изхвърлят всичко от апартамента. Трябва да почистят и дезинфекцират всичко в него и едва тогава да преминат към обзавеждането.
  Едно подобно изхвърляне на боклуци и почистване трудно може да бъде направено от непрофесионалисти. За целта най-правилното решение е да се повикат хамалите. На място ще дойде цяла бригада и за няколко часа ще свърши това, което собственика ще прави минимум една седмица.
Премахване на миризма след труп София
 • Премахване на миризма след труп София
 • Премахване на миризма след труп – дезинфекция и почистване
  Почистване след смърт се изисква във всякакви ситуации, но най-належащо е когато смъртта не е естествена. След убийство, самоубийство или при инцидент, остатъците са най-опасни. Съществуват множество видове сцени, които могат да заразят с големи количества кръв и телесни течности, а те от своя страна могат да съдържат вредни патогени, включително ХИВ, хепатит В, хепатит С и МРСА.
  Въпреки че почистване след смърт не произлиза от други познати на обществеността услуги, то задължително е такава да притежава лицензи и да осигурява качество и стандарти, които всеки трябва да следва.
  Как мога да бъда сигурен в неприкосновеността на личния живот на семейството ми?

  Никой не иска непознати да оживяват дома в дните след трагичната загуба на любим човек. Фирмата по почистване след смърт, трябва да е напълно насяно с това. Екипите изпратени на място, трябва да се отнесат с най-голяма грижа, състрадание към семейството, професионализъм и уважение.

  Колко часа са нужни на техниците и колко дълго е времето за реакция?

  Трагедиите могат да се случат по всяко време и не винаги може да се чака за отговор. Фирма по почистване след смърт, трябва да е на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Като цяло, един екип по обслужване пристигна на място в рамките на 2-4 часа на изпращане. Извършва цялостната процедура и си заминава.
Почистване на кръв след смърт София
 • Почистване на кръв след смърт София
 • Почистване на кръв след смърт – безопасна дезинфекция в София
  Почистване на кръв след смърт – безопасна дезинфекция в София
  Новата услуга на фирма за почистване на кръв след смърт – безопасна дезинфекция в София, стартира от скоро и се предлага на територията на столицата и региона!

  Когато възникне злополука или травма, която изисква почистване на кръвта, трябва да знаете как можете безопасно да осигурите дезинфекция.
  Фирма за почистване на кръв след смърт – безопасна дезинфекция в София, осигурява професионални услуги в областта.
Почистване на мазета и тавани София
 • Почистване на мазета и тавани София
 • Хамалски извършва почистване на мазета и тавани в София
  Братан Хамалски и момчетата от екипа се заемат с почистване на мазета и тавани без компромис в качеството, всеки може да се възползва от услугата и да премахне всякакви стари дървета, мебели, буркани и отломки. Решихме да подготвим бригада с транспорт за бърза реакция при почистване на тавани и мазета в София. В рамките на града реагираме от два до шест часа!

  Услуги и цени за почистване на мазета и тавани София.
  Почистване на таванско помещение до шести етаж от 1 до 3 кубика битови отпадъци цена 100 лв.

  В цената е включено, събиране на отпадъци, изнасяне пеша, товарене, извозване и разтоварване на депо.

  Отпадъка ако надвишава три кубика се таксува по 30 лева за кубичен метър от шести етаж пеша!

  Почистване на избено помещение от 1 до 3 кубика битови отпадъци цена 80 лв.

  В цената е включено, събиране на отпадъци, изнасяне, товарене, извозване и разтоварване на депо.

  Отпадъка ако надвишава три кубика се таксува по 25 лева за кубичен метър!

  Във всички цени са включени хамали, транспорт и таксите на депото.
Изхвърляне на електроуреди София
 • Изхвърляне на електроуреди София
 • Изнасяне и извозване на 1-2-3 или 4-ри електроуреда независимо от кой етаж в София на стойност от 70 лв.

  Ако имате повече от четири големи електроуреда цената пада с 10 лв. на всеки следващ. Шест пет електроуреда 60 лв. шест 50 лв и т.н.

  При наличието на десет големи електроуреда изнасянето е безплатно!
  Поръчайте хамали с добър и подходящ автопарк.
Извозване на строителни отпадъци София
 • Извозване на строителни отпадъци София
 • Транспорт за строителни отпадъци самосвал 3 тона на стойност от 70 лв. за София

  Транспорт и товарене на строителни отпадъци от втори етаж пеша за 20-30 чувала 110 лв. в София

  Ако имате между 50-60 чувала със строителни отпадъци можем да ги натоварим и извозим за 150 лв. в София

  За по-високи етажи се доплаща 0,50 лв. чувал на етаж.

  В цените включваме събиране в наши чували, изнасяне, товарене и извозване. (пълним чувалите по 25 кг)
Извозване на стари мебели София
 • Извозване на стари мебели София
 • Извозване на стари мебели София – 0888 300 500
  Извозване на стари мебели и изхвърляне на отпадъци в града
  Преместването в нов дом винаги е свързано с извозване на стари мебели, изнасяне и изхвърляне на покъщнина и винаги е трудоемко занятие. Като цяло, вещите са обемни и е трудно за един човек да се справи самостоятелно. Освен това извозването е съпроводено понякога с дълъг маршрут по лошо трасе. За да мине всичко безпроблемно е най-добре да се обърнете към професионалисти. Това ще ви помогне да преживеете изхвърлянето по-лесно и за вас ще бъде увлекателно приключение. Служителите на фирма за хамалски услуги ще ви покажат, че изхвърлянето на стари мебели е приятно занимание.

  Братан предлага изгодни цени за извозване на стари мебели и боклуци
  Извозване на стар диван и фотьойли от целия град 80 лв.

  Извозване на старо кухненско обзавеждане пак от целия град 90 лв. (тук е включен и демонтаж от стените)

  За демонтаж на секция изнасяне и извозване Братан предлага цена от 100 лв.

  Когато имате цяла гарсониера за почистване с нормално обзавеждане цената е 160 лв.

  Ако имате пък двустаен апартамент ще го почистим за 190 лв.

  От тристаен апартамент хамалите изнасят всичко като остава на голи стени само за 230 лв.

  Почистване на мазе 4 м2 на цена от 80 лв. за София.

  Когато отпадъка надвишава 3 кубика се изчислява по 25 лв/м3.

  Почистване на таван, независимо на кой етаж се намира 4 м2 на цена от 100 лв. за София.

  Отпадъка ако надвишава 3 кубика се изчислява по 30 лв/м3.

  Кубатурата се пресмята след плътно подреждане на боклуците в каросерията на камиона!

  В цените включваме наши чували с транспорт за чисто събиране и изхвърляне на депото до София.

  Цени за извозване на строителни отпадъци
  Транспорт за строителни отпадъци самосвал 3 тона на стойност от 70 лв. за София

  Транспорт и товарене на строителни отпадъци от втори етаж пеша за 20-30 чувала 110 лв. в София

  Ако имате между 50-60 чувала със строителни отпадъци можем да ги натоварим и извозим за 150 лв. в София

  За по-високи етажи се доплаща 0,50 лв. чувал на етаж.

  В цените включваме събиране в наши чували, изнасяне, товарене и извозване. (пълним чувалите по 25 кг)

  Цени за изхвърляне на електроуреди
  Изнасяне и извозване на 1-2-3 или 4-ри електроуреда независимо от кой етаж в София на стойност от 70 лв.

  Ако имате повече от четири големи електроуреда цената пада с 10 лв. на всеки следващ. Шест пет електроуреда 60 лв. шест 50 лв и т.н.

  При наличието на десет големи електроуреда изнасянето е безплатно!

 • Страница от 4
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова