ДЕТЕКТИВСКА АГЕНЦИЯ ИНКОГНИТО

Референтен номер
RF153638
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
16.05.2017
Описание
За услугата
ДЕТЕКТИВСКА АГЕНЦИЯ ИНКОГНИТО - ИЗНЕВЕРИ, ПРЕДБРАЧНИ ПРОУЧВАНИЯ, КОРПОРАТИВНИ РАЗСЛЕДВАНИЯ, ИЗДИРВАНЕ НА ЛИЦА
Детективска агенция Инкогнито е създадена още през 2000 г. През годините има решени над 1200 случая от различно естество. Детективите в агенцията са специализирани в частните и бизнес разследвания, детективски услуги на територията на цяла България - София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Хасково, Пазарджик, Плевен, Благоевград, Велико Търново ...

Опитните частни детективи в детективската агенция са бивши полицаи и военни, обучени в специализираните разследвания и наблюдения.

Частните детективи поддържат контакти със много свои колеги - частни детективи от страни на Европейски съюз, съседните ни Македония, Сърбия, Турция, както и с детективи в САЩ, Канада и много други страни.

Ако търсите детективски услуги от опитен дискретен частен детектив, който предлага достъпни цени - потърсете ни! Детективска агенция Инкогнито ще Ви даде бързи и точни резултати. Detective Incognito разполага с контакти и ресурс да проучи и издири всеки и навсякъде в България и по света, дори тези, които смятат себе си за "неуловими".

Инкогнито предлага най-високите професионални стандарти за детективски услуги. Ние можем да разкрием факти и да осигурим доказателства, което Ви позволява да вземете правилното решение.
Ако търсите истинските факти и доказателства, ако търсите истината, ако Ви интересува точно "тази" информация, вероятно ние няма да ви дадем най-ниската цена, защото нашата цел винаги е и ще бъде - да си свършим работата в целия необходим обем, а не да "претупаме" случая.

А как се формира цената?
Със сигурност, всеки детективски случай е различен, индивидуален, и за всяко разследване, издирване и/или проучване се прави конкретна оферта на база подадената информация и изразено желание. Цената за съответната детективска услуга, от частен или бизнес характер, ще се калкулира точно, спрямо обема на действията, броя на участващите частни детективи, превозни средства, брой дни заетост и други фактори, необходими, за бързо, точно и дискретно изпълнение на поетата поръчка. За да се намерят истинските факти и доказателства, да се подкрепят с необходимите записи, снимков материал ..., т.е., за да разберете истината, да защитите себе си и/или бизнеса си - ясно е, че няма как да е евтино, защото всеки частен детектив може да работи 24 часа по случая, а и в 99% от ситуациите не работи сам!

Детективска агенция Инкогнито-Издирване разполагаме с опитни и дискретни детективи, както и необходимата детективска техника и оборудване, и не на последно място - в дългогодишната ни детективска практика сме изградили достатъчно контакти с наши колеги детективи в България и други държави, което улеснява всяко задгранично разследване или проучване.
Адрес на доставка или Район на работа
Град
София
Адрес
ул. Цар Асен 11, партер, до съдебната палата гр. София, България
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 580 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова