Други услуги

Рядко срещани услуги, приложни изкуства, занаяти и други.
Частен детектив София
 • Частен детектив София
 • Частен детектив Емил Христов | Разкриване на изневери | Детективски услуги

  Частен детектив съм от 2000 г. Имал съм множество случаи,както в страната така и в чужбина.Офисът ми се намира в София,но работя по случаи в цялата страна и Европа (Германия,Австрия,Италия,Холандия и др. Европейски държави).

  Освен разкриване на изневери предлагам и следните детективски услуги: проучване на кандидати за работа, нелоялна конкуренция, разкриване на изневери, частен детектив, събиране на данни и сведения за хора, събиране на данни за констатиране и доказване на факти,фирмени консултации,изучаване на пазара, издирване на укриващи се, без постоянен адрес или безвестно изчезнали лица, събиране на сведения за гражданско състояние.

  От многото си разрешени случаи който имам като частен детектив аз успях да натрупам много полезни контакти,които ми позволяват да върша моите детективски услуги по-качествено и по-професионално. Свързвайки се с мен,вие можете да разчитате на дискретност, коректност, бързи и точни резултати.

  През дългогодишната си кариера съм имал много и разнообразни случаи.Практиката ми обаче показва,че най-многобройни са тези свързани с коректността и доверието между двама души - изневярата.За съжаление в повечето случаи съмненията се оказват основателни,затова не се колебайте да се свържете с мен!!
ДЕТЕКТИВСКА АГЕНЦИЯ ИНКОГНИТО
 • ДЕТЕКТИВСКА АГЕНЦИЯ ИНКОГНИТО
 • ДЕТЕКТИВСКА АГЕНЦИЯ ИНКОГНИТО - ИЗНЕВЕРИ, ПРЕДБРАЧНИ ПРОУЧВАНИЯ, КОРПОРАТИВНИ РАЗСЛЕДВАНИЯ, ИЗДИРВАНЕ НА ЛИЦА
  Детективска агенция Инкогнито е създадена още през 2000 г. През годините има решени над 1200 случая от различно естество. Детективите в агенцията са специализирани в частните и бизнес разследвания, детективски услуги на територията на цяла България - София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Хасково, Пазарджик, Плевен, Благоевград, Велико Търново ...

  Опитните частни детективи в детективската агенция са бивши полицаи и военни, обучени в специализираните разследвания и наблюдения.

  Частните детективи поддържат контакти със много свои колеги - частни детективи от страни на Европейски съюз, съседните ни Македония, Сърбия, Турция, както и с детективи в САЩ, Канада и много други страни.

  Ако търсите детективски услуги от опитен дискретен частен детектив, който предлага достъпни цени - потърсете ни! Детективска агенция Инкогнито ще Ви даде бързи и точни резултати. Detective Incognito разполага с контакти и ресурс да проучи и издири всеки и навсякъде в България и по света, дори тези, които смятат себе си за "неуловими".

  Инкогнито предлага най-високите професионални стандарти за детективски услуги. Ние можем да разкрием факти и да осигурим доказателства, което Ви позволява да вземете правилното решение.
  Ако търсите истинските факти и доказателства, ако търсите истината, ако Ви интересува точно "тази" информация, вероятно ние няма да ви дадем най-ниската цена, защото нашата цел винаги е и ще бъде - да си свършим работата в целия необходим обем, а не да "претупаме" случая.

  А как се формира цената?
  Със сигурност, всеки детективски случай е различен, индивидуален, и за всяко разследване, издирване и/или проучване се прави конкретна оферта на база подадената информация и изразено желание. Цената за съответната детективска услуга, от частен или бизнес характер, ще се калкулира точно, спрямо обема на действията, броя на участващите частни детективи, превозни средства, брой дни заетост и други фактори, необходими, за бързо, точно и дискретно изпълнение на поетата поръчка. За да се намерят истинските факти и доказателства, да се подкрепят с необходимите записи, снимков материал ..., т.е., за да разберете истината, да защитите себе си и/или бизнеса си - ясно е, че няма как да е евтино, защото всеки частен детектив може да работи 24 часа по случая, а и в 99% от ситуациите не работи сам!

  Детективска агенция Инкогнито-Издирване разполагаме с опитни и дискретни детективи, както и необходимата детективска техника и оборудване, и не на последно място - в дългогодишната ни детективска практика сме изградили достатъчно контакти с наши колеги детективи в България и други държави, което улеснява всяко задгранично разследване или проучване.
Качествени и дискретни детективски услуги
 • Качествени и дискретни детективски услуги
 • Детективска агенция "Вайл" извършва бързи, качествени и дискретни детективски услуги. Ние издирваме скритото, виждаме невидимото, чуваме шепота, заснемаме тайните и предоставяме информацията на Вас - нашите клиенти. За да съберем нужната информация, ние използваме както модерни технически средства, така и класически методи за проследяване и събиране на информация.
  Разследване на изневери, издирване на лица, наблюдение на лица и обекти, паралелно разследване, заглушаване на технически средства, корпоративни разследвания
  Фирмен сайт: http://vayl.eu/, e-mail: detective@vayl.eu
  Сваляне на прикачени файлове:
  Vuzlgatelno_Pismo.pdf
  Dogovor.pdf
  Otchet.pdf
  Ekspertno_Zakluchenie.pdf

Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова