Разкодиране на телефони

Разкодиране на телефони София
 • Разкодиране на телефони София
 • Разкодиране на телефон
  Услугата разкодиране на телефон ви дава пълната свобода да използвате своя смартфон. Това е единственият начин пълноценно да се възползвате от промоциите на мобилните оператори и техните специални предложения.
  Работата на мобилните оператори вече е организирана така, че продажбата на най-новите телефони става най-вече чрез тях. Още повече, че, за да задържат клиентите си по-дълго, те кодират телефоните. В един момент слагате карта на друг оператор и просто нищо не става.

  Какво не ни позволяват операторите, когато закодират телефоните ни?
  Това ви пречи да вземете по-добра тарифа и по-изгоден план за телефона си . В повечето случаи сте доволни от своят апарат и не искате да го сменяте. Един път разкодирате ли своето устройство, може да се възползвате от всички оферти на всички мобилни оператори, без покупка на телефон. Доста често операторите пускат отделни промоции за предплатени карти и карти с минимален абонамент, които включват доста безплатни минути, интернет и безплатни SMS-и, но вие не се възползвате, защото телефонът ви е кодиран.

  Когато се възползвате от услугата разкодиране на телефон, вашият апарат ще струва повече. Ако решите някой ден да го продадете, то ако той може да работи с всички оператори, хората ще са готови да платят една идея повече за него. И най-важното е, че може да ползвате телефона си в чужбина, без значение кой оператор ще изберете, а това е много важно.

  На кратко, разкодирането на мобилни телефони ги прави напълно функционални, независимо от условията, в които се ползват. Това е идеята, с която са създадени. Ако имате нужда от разкодиране на телефон, без значение какъв модел е той, винаги може да се обърнете към GSM Service Sofia за най-качествената услуга на пазара.

  Позволено ли е отключването на телефон към всички оператори?

  Определено, много хора бъркат, като си мислят, че ако отключат телефона си ще има някакви лоши последствия. Предоставящите мобилни услуги умишлено не разбиват този мит, за да ви задържат като клиент. Объркването идва от това, че между отключване и разблокиране на телефон има огромна разлика.

  Когато отключите своя телефон, вие просто му позволявате да работи с всякакви SIM карти. Когато разблокирате своя телефон обаче, вие заобикаляте ограниченията му за ползване, ако той е откраднат или загубен. Това е нещото, което не трябва да се прави.

  Ще продължи ли да бъде валидна гаранцията ми, ако отключа своя телефон?

  Всичко зависи от конкретните условия. В някои случaи, това може по някакъв начин да доведе до ограничения, но е доста рядко. Хубаво е да се застраховате, като прочетете условията, при които сте закупили телефона си. Със сигурност обаче, това не трябва да ви отказва от намеренията ви. Всичко зависи от това кой предоставя гаранционното обслужване. В повечето случаи няма да имате никакъв проблем.

Разкодиране на телефони София
 • Разкодиране на телефони София
 • Unlockonline.info ви предлага фабрично отключване на различни марки GSM телефони по IMEI на най-ниски цени !
  Разкодиране на Samsung, Sony Xperia, Alcatel, Huawei, HTC, LG, iPhone, Nokia и много други.
  ​Това е най-добрия начин за отключване на телефон - не е необходимо да изпращате телефона си, услугата се извършва дистанционно, чрез IMEI номера на телефона.

  Фабричното отключване на телефони ви дава следните предимства:

  телефонът ви oстава фабрично отключен завинаги
  телефонът ви може да работи със сим карта на всеки един оператор по света
  няма никаква промяна в софтуера на телефона и съответно - никакви проблеми след отключването
  телефонът ви остава отключен след всяко обновяване на софтуера или връщане към фабричните настройки
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова