Ремонт на хладилници

Ремонт на хладилници и фризери Бургас
 • Ремонт на хладилници и фризери Бургас
 • Извършвам диагностика, ремонт на хладилници, фризери и хладилна техника от всякакъв тип! Работя, както в сервиза така и на място. Поемам гаранция на извършения от мен ремонт!
Ремонт по домовете на хладилници и фризери Бургас
 • Ремонт по домовете на хладилници и фризери Бургас
 • Диагностика, монтаж и ремонт на хладилна техника по домовете във всички квартали на община Бургас - различни марки и модели хладилници, фризери, хладилни витрини, хладилни стаи и др. Техници с опит е на разположение 24 часа в денонощието без почивен ден. Всички ремонти са с гаранция и цени без конкуренция. Допълнително предлагаме поддръжка и ремонт на климатици, печки, фурни, стъклокерамични плотове, съдомиялни, сушилни, перални машини, микровълнови и др
СЕРВИЗ ХЛАДИЛНИЦИ
 • СЕРВИЗ ХЛАДИЛНИЦИ
 • Посещение на място!
  Според принципа на работа хладилниците биват няколко вида:
  -еднокамерни- хладилник с вградена вътрешна камера към тях спадат и амонячните хладилници
  -двукамерни- те са с отделна камера за замразяване на продукти и отделна камера за съхранение на продукти
  -хладилници No Frost-при тях е характерно че не натрупват скреж и охлаждането става посредством принудително обдухване с вентилатор.
  -фризери- те са само за съхранение на дълбоко замразени продукти.
  Двукамерните хладилници могат да бъдат с един или два компресора.
  В последно време се появиха двукамерни хладилници с един компресор и магнет вентил, който регулира подаването на хладилния агент веднъж във фризера, веднъж в хладилника.
  Кога трябва да потърсите сервиз за ремонт на хладилници - ако забележите че компресора не работи с обичайния шум или изобщо не включва, температурата в хладилника е по-висока от обичайната, терморегулатора не регулира температурата, компресора не спира да работи.
  Най-често повредите в хладилниците биват два вида механични или електрически.
  Механичните повреди в хладилниците биват - блокирал компресор, нарушена херметичност на хладилна инсталация, пробит изпарител, корозирало подохлаждане и други.
  Електрическите повреди биват - повреда в електрическата инсталация, дефектирал термостат, дефектирало пусково реле компресор, изгоряла лампа, дефектирал сензор, дефектирал вентилатор, таймер, електронна платка и други.
  Най-често срещаната повреда в хладилниците е повишаване на температурата. Причините за повишаване на температурата са:
  -нарушена херметична система - липса на хладилен агент
  -запушен отводнителен канал - довежда до замръзване на изпарителя и нарушава циркулацията на въздух (за хладилници тип No Frost)
  -промяна на правилната работата на термостата
  -намален дебит на компресор (в следствие продължителна работа през годините)
  Ремонтът на съвременните хладилници е сложен, дори и за хора с добри технически умения. За ремонта се изискват задълбочени знания за принципа на работа на хладилника, дългогодишен практически опит и специализирани инструменти.
  При нужда от ремонт на хладилник потърсете добър професионален сервиз за ремонт на хладилници.
Ремонт на хладилници
 • Ремонт на хладилници
 • В работата на хладилен сервиз Техно Фриго са залегнали няколко принципа, които твърдо спазваме при ремонта на хладилниците, и на които се дължи високото качество на услугите:

  Никога не извършваме ремонт на хладилник "на място", освен при съвсем дребни ремонти. Причините за това са свързани с качеството на ремонта, който осигуряваме.

  Транспортирането на хладилниците и фризерите до базата на хладилен сервиз Техно Фриго е наш "каприз", и съответно ние си го поемаме без да караме клиента да заплаща допълнително за това.

  За ремонта на хладилниците използваме само маркови резервни части, които си доставяме директно от складовете на официалните вносители.

  Не се доверяваме на случайни доставчици, което обуславя дългите гаранционни срокове, които даваме на всеки клиент.

  Мащабът на работата ни позволява поръчки "на едро", от където идват ниските ни цени.

  Всеки производител на домашни хладилници предоставя ремонтни технологии. Спазването на тези технологии е закон за нашия хладилен сервиз. Ние разполагаме с пълна гама оборудване и не се налага да "прескачаме" елементи от технологията на ремонта.
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова