ПОПРАВКА НА КОМПЮТРИ И ЛАПТОПИ по домовете

Референтен номер
RF300948
цената е
средна цена
Място на изпълнение
  • На адрес на клиент
Публикувана на
10.04.2017
Описание
За услугата
* Ремонт и поправка на компютри по домовете ( на адрес ) могат да бъдат извършвани всеки ден, включително и събота и неделя.
При извършване на компютърни услуги ( почистване на компютър от вируси, спайуеър, троянски коне и адуеър, инсталиране / инсталация на Уиндоус ХП, Виста, 7 ( Windows XP, Vista, 7 ), преинсталация / преинсталиране на Уиндоус, смяна, ъпгрейд и подмяна на компютърни компоненти, възстановяване на изтрита информация, диагностика на компютър / лаптоп, тест на памет, твърд диск, дънна платка, процесор, монтаж и демонтаж на компютърни части, почистване и профилактика, конфигуриране, настройка и асемблиране / сглобяване на компютърни системи, настройване и ъпдейт / ъпгрейд на компютри - настолни и мобилни ) , както и при поправка и ремонт на компютри при посещение на адрес ( посещение на място - по домовете ) се заплаща такса от 5 лв.
Диагностика на компютър, компютърни консултации и помощ при избор на компютърен компонент / компютър или лаптоп / монитор в офиса на фирмата СА БЕЗПЛАТНИ !!!
Забележка: Възможно е ако ни потърсите в същия ден, да нямаме на разположение свободни служители, които да извършат компютърната услуга!!!
Съветваме Ви, да планирате посещението ни предварително, и по възможност да се уточнят час и ден!!!
За клиенти на абонаментнокомпютърно обслужване ( Абонаментна поддръжка на компютри ) - до 5% отстъпка от цените на компютърните компоненти!
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област София - град
Град
София
Адрес
ж.к. Лагера ул.Плиска №46-50
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 498 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова